Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » HA bemelegszik a gép akkor...

HA bemelegszik a gép akkor jobban mennek a játékok?

Figyelt kérdés

R7 370 Nitro kártyám van 4GB-s memóriával. GTA V 3,3 GB-ot eszik belőle, és azt vettem észre, hogy az első 5-10 percben amíg a RAM meg maga a hardverek nem melegednek be, addig szaggat egy kicsit, de 10 perc után, amikor 50-55 fokos szinte minden a gépben akkor már rendesen, gond nélkül megy szaggatás nélkül, de nemcsak a GTA V hanem minden más

Olyan mint amikor egy dízel autóval egy téli reggelen elindulsz. Amint eléri az üzemi hőfokot jobban megy.

Van ennek valami valóságalapja?

2015. júl. 23. 10:20
 1/8 Trevor. ***** válasza:
Ennek semmi alapja nincs így.
2015. júl. 23. 10:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem hinném hogy ez az oka.
2015. júl. 23. 10:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem, a melegedésnek nincs köze hozzá.
2015. júl. 23. 10:24
 4/8 anonim ***** válasza:

:)

Az első 5-10 percben a gép a programokat,és egyebeket tölti be.

Amihez nem csak annyit igényel,amennyit laggmentesen a háttérprogramok hanem háttérprogi+betöltés.

"üzemi" hőfokot,kb 2-3 perc alatt eléri,egy 35 fokos szobában kb 25 fokosak a hardverek kikapcsolt állapotban,úgy 3-4 perc alatt laza 35-40 fokosra melegednek (powergombtól,a fullra betöltésig).

Azért laggol,mert még közben is tölt be a háttérben.

Ezért illene körülnézned és takarítanod ,hogy mi kell és mi nem (az érzés ,amikor az office letölt háttérben : weblapfigyelőt,keresőt,chrome motort és kb 3-4 progit még...)

2015. júl. 23. 10:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Háttérprogramok töltenek.

Amúgy nagy hőfokon pont hogy romlik a gép teljesítőképessége, mivel ha nincs hűtés a gép lehúzza a teljesítményt, nehogy leégjen a gép.

2015. júl. 23. 12:06
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A gép nagyon jól szellőzik. 1 elöl, 2 felül 1 hátul és a tápegység is alul van. Zalman Z3 White házam van.

2015. júl. 23. 13:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Alulra is tegyél ventit (be).
2015. júl. 23. 13:13
 8/8 bobi87 válasza:
Én inkább azt javasolnám hogy vegyél bele a vízhűtéses ventiket nekem a gépemben 6 vízhűtéses és 3-4 síma vebti van benne de a vízhűtéses sokkal jobban hűt! Így eggyáltalán nem szaggat mondjuk én nem rég vettem bele ezeket a vízhűtéses ventiket de ez elött sokkal jobban laggolt minden játék fullon pl.:witcher 3,cod advanced warfare ezeken most full graffon játszom :) Mert ez elött 50-55 fok volt bennt a gépemben most meg kb.:20-28
2015. júl. 24. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!