Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ki lehet cserélni beépített...

Ki lehet cserélni beépített DVD rom lejátszót?

Figyelt kérdés

Nekem van egy IBM lenovo T60-as laptopom és van benne egy DVD rom lejátszó és ki szeretném cserélni egy egyszerű DVD lejátszóra mert nem igazán tudom hasznát venni.

Ez lehetséges?

2015. júl. 22. 20:12
 1/9 anonim ***** válasza:
igen. Szét kell szedni a laptopot. A billentyűzet mögött van 2 kis csavar. Azt ki kell szedni, és valahogy kitolni az ODD-t a helyéről. Legalábbis nekem így volt benne.
2015. júl. 22. 20:34
 2/9 anonim ***** válasza:

"...van benne egy DVD rom lejátszó és ki szeretném cserélni egy egyszerű DVD lejátszóra mert nem igazán tudom hasznát venni..."

Ezt nem értem.

2015. júl. 22. 20:39
 3/9 A kérdező kommentje:
Úgy értettem hogy nekem Csak normál DVD lemezeim vannak és egy DVD rom lejátszónak nem tudom hasznát venni.
2015. júl. 22. 21:18
 4/9 anonim ***** válasza:
A DVD-ROM lejátszó normál DVD lejátszó, a ROM jelölés csak azt jelenti, hogy írni nem tud.
2015. júl. 22. 21:27
 5/9 anonim ***** válasza:

Így van, olvasni tud. Ki lehet cserélni.

Az enyém 2 csavar után kihúzható.

2015. júl. 22. 22:39
 6/9 A kérdező kommentje:
Nekem az a gondom hogy a DVD rom lejátszóba nem tudok normál DVD-t tenni, lemezt írni nem a laptopommal szoktam de,viszont kényelmesebb filmeket laptopról nézni mert a DVD lejátszóm kapcsolója haldoklik (nem az elemmel van a gond)
2015. júl. 23. 08:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Miért ne tudnál normál DVD-t tenni bele?
2015. júl. 23. 10:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha nem tud DVD-t lejátszani, akkor az CD-ROM. Sajátgépben hogyan látszik. Cseréled és passz.

Vagy veszel egy sima DVD lejátszót, lehet egyszerűbb és olcsóbb is. A legjobb, ha egyből BlueRay-t, előbb utóbb jönnek az mkv fájlok... :) Mondjuk annak csak HDMI kimenete van, szóval ha a TV nem HDMI-is , marad a DVdPlayer.

2015. júl. 23. 10:48
 9/9 A kérdező kommentje:

Azt én se értem hogy jóformán semmilyen lemez nem megy bele. Mindenképp kicserélem.

Köszönöm a válaszokat!

2015. júl. 23. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!