Szulu13 kérdése:
Mennyire tudnám húzni a processzort? Többi lent
Figyelt kérdés
na van nekem egy Intel Xeon X5450-em mellé egy Hyper TX3 EVO-proci hűtő az lenne a kérdésem hogy ezt a procit evvel a hűtővel az alap 3Ghz-ről mennyire tudnám felhúzni esetleg 3,5-3,6Ghz ? ez lenne a kérdésem :)2015. júl. 22. 18:29
1/2 anonim válasza:
Ezt nem lehet így megmondani, mindegyik proci máshogy bírja. Az alaplap is sokat számít.
2/2 anonim válasza:
3,5-3,6ra szerintem menni fog fesz. emelés nélkül. de a túlhúzás midndig csak terhelés tesztekkel fog menni és addig mész ameddig bírja a hűtős / nem kékhalálozik. A fesz emelést nem ajánlom a prociban, mert egyrész nagyon megnő a hőmérséklet, amit nem bír el ez a hűtő, a másik, pedig h elkezd csökkeni az élettartama. Nekem ez a véleményen, nyugodtan javítsatok ki ha hülye vagyok :D Remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!