Ezek a videókártyák kompatibilisek Inteles alaplapokba?
Már konkrétan lehetetlen csak amd-s kártyákat találni, ez a két kártya a csodával egyenértékű amennyiben inteles lapba való
Ezek szart se érnek, tök felesleges megvenni őket.
Mi a géped többi alkatrészének a típusa?
G.
egy hp dc7900-ba lesznek
Nem mindegy milyen a kártya ugyanis én csúnyán megjártam vele: volt egy Fujitsu gépem és rendeltem bele egy PCI-E Radeon kártyát és be sem kapcsolt a gép amig benne volt a kártya, csak hármat sipolt
Ezért nem mindegy, hogy AMD Radeon vagy Geforce kártyát vesz az ember
Egyébként nem is akarok nagyobb összeget beleforditani a gépbe, nem érné meg
Használt 7750, és akkor nem dobtad ki a pénzed és VGA fronton még 5 év múlva is lesz egy netezős/filmezős géped.
Az utolsó kommented pedig bocs, de nettó hülyeség. Semmi köze a VGA márkájának ahhoz, hogy megy-e a cucc egy adott gépben.
G.
én csak azt irom ami történt, a kártya egy radeon mittudomén milyen tipus volt, beleraktam a gépbe ( mivel pci-e-s kártya volt) és három sipoláson kivűl és a sötét képen kivűl semmit nem mutatott
Lehet, hogy én vagyok a hülye de két cég gyárt alkatrészt az Intel és az AMD és ezek egymással nem kompatibilisek
Szerintem meg számtalan cég gyárt alkatrészt, de ha már VGA, akkor 3, mégpedig nVidia, AMD és Intel. Dedikált VGA-t meg csak kettő, az nVidia és az AMD.
Szóval maradjunk annyiban, hogy nem ez volt a gond és még mindig a használt 7750-et javaslom.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!