Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Fejhallgató vásárlás terén...

Fejhallgató vásárlás terén tudnátok segiteni?

Figyelt kérdés

-max 20k

-mikrofon legyen rajta

-jack dugós legyen

Elsősorban játékra (csgo) és zenehallgatásra szeretném használni !

Én a steelseries siberia raw prism-en, a siberia v2-n, és a siberia 5h v3-on gondolkodtam !

Mit gondoltok ?

2015. júl. 21. 23:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Azt, hogy egyik sem jó.

Ezt most 11év csézés után mondom neked :

Nincs wh egyikben sem. Zenében roszabb, mint az arra szolgáló társaik.

Árához képest csúnya hangú, amúgy nem túl masszív darab a siberia, elég szar mikrofonnal.

HyperX Cloud az egyetlen olyan gamer fejes, ami jó is.

2015. júl. 23. 20:32
 2/6 anonim ***** válasza:
OFC utolsó mondatomba nem tartoznak bele a sennheiserek, de hát aki siberiában gondolkodik, az sanszos azt sem tudja mi az a sennheiser :)
2015. júl. 23. 20:55
 3/6 A kérdező kommentje:
Bocs nem vagyok tul tapasztalt fejesek terén, de akko pl sennheiserbol ilyen árbol mit ajánlanál ?
2015. júl. 24. 23:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát 20ezresért nem biztos, hogy a sennheiser lesz a jó választás. Eléggé túl vannak árazva, mivel az ismertebb márkák terén a legnépszerübb, ezért mondjuk egy superluxhoz képest 2-3xos árat kérnek érte. :)

~23 ezer forintért kapsz egy PC320-at. De jobb lenne egy HyperX Cloud. Jó a senheiser is, de a HyperX tehetségesebb.

A siberia sem veszettül szar amúgy, de kb. a 10ezer forintos hi-fi fülesek verik hangzásban. Cs-ben meg semmivel sem jobb, mint a többi

2015. júl. 25. 11:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Ha valakit érdekel HyperX lett !
2015. szept. 17. 20:20
 6/6 A kérdező kommentje:
És nem bántam meg !!
2015. szept. 17. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!