Tapegyseg figyeles, homerseklet?
Elegge megszallott vagyok, igy fel orankent tapogatom a tapegyseget, hogy milyen levegot fuj ki, mivel az AIDA csak a ventilator sebesseget irja a tapnak igy nem tudom hany fokos lehet. Minden mast ir az AIDA de a tapnak a homserkletet nem, lehet nincs benne szenzor?
Valami megoldas erre? Amig latom, hogy forog a venti addig biztosan nincs vele baj? Ebben a melegben parazok nagyon ha leulok komolyabb jatekokkal jatszani nehogy baja legyen.
Valakinek valami otlet?
Pont a táp olyan ami kb sose szokott túlmelegedni szóval nem kell aggódni.
Meg ha rendes tápod van akkor ha túlmelegszik akkor sincs baj mert leállítja a gépet.
es akkor honnan tudom h mikor melegszik tul? folyamatosan nezzem a kezemmel mennyire fuj meleg levegot ki?
Mert a ventilator fordulata 1025-1032 kozott van amikor hideg levegot fuj es amikor jó langyosat is
Ne parázz! Nem fog kést szegezni a torkodnak. ;)
Ez csak egy tápegység.
túlságosan túlparázod a dolgot. egy táp 60-70 fokig teljesen elvan, és mivel írtad hogy langyos levegőt fúj ki így az még közel sincs 60 foknak.
nyugi és játssz nyugodtan nem kell a táppal foglalkozni az tuti hogy nem fog túlmelegedni főleg hogy minőségi tápról is van szó.
#8 olvasgattam az oldalon levo infokat rola
Megnyugodhatok? :S
"Over-voltage, under-voltage, over-current, and short circuit protection provide maximum safety for your critical system components"
Nem emlitik a tulmelegedest vagy a leegest, de gondolom valamelyik ponthoz sorolhato, ha esetleg leegne nem visz magaval mas alkatreszt? (Remelem nem fog, mert nincs most penzem masikra :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!