Melyik éri meg jobban? Laptop vagy PC?
Figyelt kérdés
Melyik éri meg jobban? Laptop vagy PC? Maximum 250 ezret áldoznék rá. Amire kelleni fog: Tűzvédelmi munka, Játék ,netezés.2015. júl. 20. 20:05
1/7 anonim válasza:
Ha hordozod, laptop.
Ha nem, PC.
Alapvetően ebből a pénzből sokkal erősebb asztali számítógépet tudsz összerakni, mint amilyen laptopot vennél. Semmi értelme nincs a laptopnak, ha nem hordozod.
2/7 anonim válasza:
ár/teljesítmény - ben mindenféleképpen a pc főleg komolyabb játékokra. azonban nem tudom menniyre fontos neked a hordozhatóság és a mobilitás.
3/7 anonim válasza:
Igen igaz! Ha nem számít a hordozhatóság akkor Pc! Ajánlom a Pcx.hu azon a gépösszerakót, ott össze is rakják neked
4/7 A kérdező kommentje:
Fiam játszana a Fifával játszana. Én csak arra használnám ,hogy dolgozzak nyomtassak stb. Azért fordultam a gyakori kérdések felé , mert a gépszerelőnk soha nem ér rá megbeszélni a témát. Hordozni meg akkor lenne jó ,ha kapnék irodát tűzoltóságon,de ez nem lehetséges mert most kezdtem el a szakmát.
2015. júl. 20. 20:33
5/7 anonim válasza:
Akkor most lehet jobb lenne a Pc... Vagy a laptop nem lesz túl erős pár év múlva... Nem tudom...
6/7 BM-Striker válasza:
Ha gépnek van fix helye, ahol nem baj, ha midig elől van, akkor asztali gép legyen, főleg amiatt, hogy olyan notebook, amin jól megy Fifa 15, nem annyora olcsó.
7/7 A kérdező kommentje:
Rendben! Köszönöm a válaszokat! :)
2015. júl. 20. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!