Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért ajánlottak 860K processz...

Miért ajánlottak 860K processzort 150000 Ftos gépekbe? A 2 mag manapság nem gyenge vagy elégtelen?

Figyelt kérdés
Tudom, az a processzor 2 modulos és +2 "gyenge" maggal rendelkezik, de akkor is.
2015. júl. 20. 11:40
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom, ez egy gagyi amd.

Hogy ki is mit ajánlott az sajnos egyáltalán nem számít sajnos főleg ezen az oldalon (ahogy észrevettem a hozzászólásokból). Nagyon meg kell válogatnod, hogy kitől fogadsz el tanácsot.

Inkább magad nézz utána, hogy melyikről mik a vélemények szakfórumokon.

2015. júl. 20. 11:43
 2/8 anonim ***** válasza:

Az az AMD proci pont hogy nem gyenge. Azzal a négy maggal hozza azt a szintet amit a 6300-as fx hoz.

És egy R9 280-as vagy egy GTX960-al elég jól tud dolgozni húzás nélkül. Húzással még a 970 és a 290 is megy neki.

2015. júl. 20. 11:57
 3/8 anonim ***** válasza:

Minek kellene tuningolni??? Hogyha kihajtja a kártyát akkor minek???

Meg ez alá a proci alá elég egy 15K A88-as chipes lap és abban is meglehet tuningolni elég szépen plusz egy 5-6ezres hűtő is elég rá ha normális házad van és akárhogy számolom nem jön ki sehogy sem az i5.

Emberek ne legyünk már ennyire Intel fanok.

Ja és mielőtt jönne az hogy AMD fan vagyok nem nem vagyok egyik se sőt mindkettőből van gépem.

2015. júl. 20. 12:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért ajánlották, mert nagyon jó ár/érték aránya van, és játékokra megfelelő. Így több pénzt tudsz áldozni a videókártyára, ami játékok esetében fontosabb.
2015. júl. 20. 12:26
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

15K lap + 5K hütő + 22K proci = 42K.

I5 2500 + random fstalicska proci + gyári hütő = max 40K.

Szerintem kijött alatta.

Minek tuningolni? Hogy ne hasaljon el, mint a pcsa egy csgoban mondjuk.

2015. júl. 20. 12:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Most komolyan egy 2500 intelről beszélünk ember??

Azért ha a 860K-ról van szó nem hiszem hogy használtan akar venni gépet.

Meg mit hasal meg a csgo??

Na jó mindegy is kis intel fan vagy nem más.

2015. júl. 20. 12:30
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

Pont, hogy AMD fan vagyok, de ha jobban jár az ember egy használt intellel, akkor vegyen azt!! Mert van az elvakult idióta, meg van aki ésszel vásárol, kis barátom.

CSGO-ban ez a proci szét tuningolva is nehezen hozná egy i5 teljesítményét. És igen egy 2500ről beszélek, mert 120éves proci létére is jobb, mint ez.

2015. júl. 20. 12:32
 8/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

kerdezo a Pentium G is ugyan ugy jo barmire (jatekok, eros vga k melett is) ez 2 magos igaz "eros" 2magos kb. 860K araban megy... (de ezekben az IGP le sincs tiltva...

milyen kivonatolas ez hogy +2 mag

nem + magok vannak a cpu k ban

hanem te elmeleted alapjan 2mag/1modul ...

ugyan ugy 2szal/mag (i3 nal)

nincsenek + magok a "plusz mag" az IGP lenne de mivel nem kulonallo igy inkabb 1IGP/CPU lenne a helyes az elozoek alapjan

amugy meg windows szalakat ir ki csak igy a technikai megoldas a rendszerben mindegy

az meg hogy gyenge a cpu az egy dolog, felhasznalastol fuggoen m'eg tul eros is lehet

valaki jol el van 1 modulos A4 el vga nelkul

2015. szept. 1. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!