HyperX Fury 120GB vagy Samsung 850 EVO 120?
Melyik SSD-t vegyem? Ahonnan tudom venni, ott 5k-val dragabb a samsung, megeri azt a pluszt?
Csak a rendszer lenne rajta, ha kb 1 masodperc a kulonbseg pl boot-nal akkor szerintem felejtos az az 5k
Teljesen felesleges kicsivel gyorsabb a Samsung.
Nekem is Kingston van jól megy.
Ne csak a gyorsaságot nézd, ezt olvasd el és utána döntsd el melyik lenne neked jobb, itt az élettartamot emelném ki.
HyperX Fury 120GB = MLC
Samsung 850 EVO 120 = TLC
Előző vagyok.
A te döntésed mi éri meg jobban neked, a plusz sebesség, amit a SAMSUNG ad, vagy a magasabb élettartam, amit a Kingston ad.
Furcsa...megnéztem az áruházakat valahol 3 év garanciát írnak a Samsung-ra...hivatalos oldalon meg 5 év, szóval az a biztos.
Egyszer minden elromlik. Nekem mondjuk az fontosabb lenne, hogy minél tovább működjön megbízhatóan. Amit linkeltem leírás erről a TLC, MLC -ről, abban is benne van ugye, hogy 3x tovább bírhatja egy MLC-s mint egy TLC-s. A Kingston 3 év alatt tuti nem megy tönkre, max egyéb okok miatt. Samsung 5 év alatt...benne van a pakliban. Nem akarlak semmire se rávezetni a te pénzedről van szó nem az enyémről.
Mondjuk a következő egy rizikós taktika:
Használod 4 évig csak a rendszer van rajta, utána meg használod torrentezésre...attól tuti tönkre megy és le tudod cserélni :D
ez erdekes taktika :D
mondjak kizarolag rendszer lenne rajta meg alap programok
mostmar megrendeltem a samsungot, remelem jol dontottem :)
aha, aztán pont kicsúszol az 5 évből mert jól bírja a piszok és szívsz egy jót! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!