Roccat Kone Pure White Edition mennyire jó egér multi fps játékhoz pontosabban counter strike global offensive?
Figyelt kérdés
2015. júl. 19. 22:06
1/7 anonim válasza:
Most szeretnéd ezt az egeret megvásárolni?
2/7 A kérdező kommentje:
ismerősöm vesz ilyent azért kérdezem,lehet én is be ruháznék csak így előre szeretném tudni hogy jó választás e?
2015. júl. 20. 03:18
3/7 anonim válasza:
Nem tragikus, de a jótól messze van.
Ne vegyetek lézeres egeret... Ez éppen már elmegy szódával, de nem jó.
Egy opticallal jobban járnátok. De még jobban egy nem roccattel, hanem mondjuk egy Logitech példánnyal.
4/7 A kérdező kommentje:
a4tech x7 egerekben is van logitech m5xx szenzorral ellátott azok még is csak olcsóbbak. haver már meg rendelte az egeret majd kiderül.. de ez nem a gagyi szenzoros lézer egér azt néztem. személy szerint én optikait használok most erre meg én tudom mondani hogy szódával el megy:D
2015. júl. 20. 05:39
5/7 anonim válasza:
A logitech m500 nem gamer egér.
Az a4tech 1 fos.
Igen azért mondom, hogy ez szódával elmegy, ennek már csak 1-2 kisebb baja van, de van neki azért... :)
6/7 A kérdező kommentje:
a4tech x7 xl 750bk olyan szenzorral rendelkezik mint a felső + 10 ezres egerek .. tehát konkrétan ki jelenteni hogy f.s nem nonszesz. na meg hát anyag használatra is jó .
2015. júl. 20. 16:02
7/7 anonim válasza:
Nagy barátja vagyok a Roccat egereknek (jelenleg is egy XTD-t hajtok), de már a Kone Pure-ból is van optikai változat, én inkább azt venném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!