Hogy tudom növelni a processzor teljesítményét? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Van ugye az AMD Catalyst Control Center nevű driver, igen ám csak nem tudom nekem milyen kell rá, mert csak Radeonok vannak még mások...
AMD Phenom X4 B50 Proci
Azt tudom hogy ott lehet a hűtőt, illetve egyéb dolgokat állítgatni ott, de hol kell és nekem milyen kell?
Kezdő vagyok.
2015. júl. 19. 18:26
1/4 anonim válasza:
Nem szemétkedésből, de ha még a fogalmazás, vagy a szöveged ellenőrzése se megy, mielőtt kiírsz valamit, és még beleírod azt is, hogy kezdő vagy, akkor inkább ne is érdekeljen a dolog, mert valamit elszúrsz, és teheted ki a sarokra az etnikumi kisebbségnek, majd ők elviszik.
2/4 anonim válasza:
jujjj.. tényleg inkább hagyd ha elsőre a catalyst jut eszedbe a proci húzásáról..
3/4 A kérdező kommentje:
Nem az jut, eleinte a BIOS-t akartam, de nem tudom kihúzni meg módosítani mert nincs ott a "JustWoot" felirat, ahol régebben tudtam, azóta új alaplapom lett, és új VGA
2015. júl. 19. 19:20
4/4 Trevor. válasza:
Processzort akarsz húzni a videokártya kezelőprogramjából? Hát az nem fog menni. BIOS-ban kell, OC Tweaker vagy hasonló fül alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!