Szaffián Zsombor kérdése:
Érdemes-e itt használt gépet venni? : Hardverapro
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy találtam egy jó gépet( 80k ) és megszeretném venni. Véleményeket kérek, hogy megbízhatók-e az eladók stb...
Egyébként itt a gép: [link] érdemes csomagküldéssel vásárolni?( messze vagyok a helytől)
2015. júl. 19. 14:42
1/7 anonim válasza:
Érdemes, de inkább személyes átvétellel.
2/7 anonim válasza:
Igen, en tudom ajanlani az oldalt es az eladoit. Csak fo az elovigyazatossag.
3/7 anonim válasza:
Ha a belinkelt oldalon rákattintasz a hirdető nevére (bármelyik hirdetésnél) akkor ott láthatod, hogy a korábbi üzletfelei hogyan értékelték az eladót.
A te reménybeli eladódnak még nincs hosszú előélete, de az előző üzlete rendben ment.
Én jobb szeretem a hoci-nesze üzleteket, mert abból nincs félreértés.
4/7 A kérdező kommentje:
És mi lenne ha esetleg a postás kihozza és nem jó(Azaz átbasztak) olyankor még lehet csinálni valamit. Az a problémám, hogy én messze lakok Budapestől és így csak szállítással lehet megoldani a vásárlást.
2015. júl. 19. 22:26
5/7 anonim válasza:
Na ezért szeretem a személyes átvételt.
Valamilyen szintű bizalmat feltételez egy second hand üzlet.
Ha eleve parázol, akkor ne vedd meg.
Egyébként meg ott a srác elérhetősége, írhattok adásvételit, stb.
6/7 A kérdező kommentje:
Mi az a adásvételi? Kicsit hülye vagyok ehhez. Új vagyok a bizniszbe :D
2015. júl. 20. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!