Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Profi config 180. 000-t....

Profi config 180. 000-t. Valaki Help?

Figyelt kérdés

[link]

Jelenleg ezt állítottam össze. Milyen alkatrészeket lehetne benne cserélni, hogy a végösszeg 170-180 körül legyen és hasonló kaliberü gép legyen?

2010. márc. 5. 15:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha minden áron ati kártyát akarsz akkor én ahoz inkább AMD procit vennék... Olcsóbb és kb ugyan az. Gondolom szinte csak játékra meg netre kell... Intel azoknak jó akik filmeket konvertálnak stb.
2010. márc. 5. 15:41
 2/13 anonim ***** válasza:
Én inkább westen digital winyót vennék. Processzorba ennyiért még lehet az i7-n is elgondolkodnék
2010. márc. 5. 15:49
 3/13 A kérdező kommentje:

Netre szerinted 40.000 ft-os VGA-t vennék? :)

Igen, játékra kell a gép + kép, video kezelésre.

Várom a további válaszokat.

2010. márc. 5. 15:49
 4/13 anonim ***** válasza:
ébn a 4magos procit 2magosra cserélnémm, a 4 mag annyira sok hogy szinte ki se lehetne használni, viszotn ha úgyis van belőle egy kis pluszpénz, raknék bele még 1-2 giga ramot.
2010. márc. 5. 15:50
 5/13 A kérdező kommentje:
i7es procit részleteznéd?
2010. márc. 5. 15:50
 6/13 A kérdező kommentje:

ragaszkodom a quadhoz, ugyanis nem két évre akarom venni a gépet.

4gb ramhoz hova vegyek többet? :)

2010. márc. 5. 15:51
 7/13 anonim ***** válasza:
775-ösbe fektetni pénzkidobás, az már kifutó architektúra, plusz irreálisan magas áron adják. Egy i5-öst vennék a helyedben. Illetve inkább egy Phenom II-t vennék, de ha ragaszkodsz az Intelhez, akkor inkább i5. HD5770 helyett nyugodtan mehet az 5850, belefér a keretbe bőven.
2010. márc. 5. 15:53
 8/13 anonim ***** válasza:

Legelső vagyok... Én nem azt írtam. hogy csak netre hanem: (Gondolom szinte csak játékra meg netre kell)

Ezt a felvágós szöveget meg hagyd, hogy 40 rongyos vga és csak netre... Mert én szinte csak netre használom a gépem mégis odaveri árba meg mindenhogy a tiedet... Mégse vágok fel vele...

2010. márc. 5. 15:53
 9/13 A kérdező kommentje:

Netre, filmnézésre, programozásra ott van a laptopom.

Nem felvágós szöveget írtam, de szerintem felesleges 100.000nél drágább gépet venni netezésre..

Köszi az eddigi válaszokat, lebeszéltetek 775-ös ről, jobban körülnézek a hardverek terén.. :)

2010. márc. 5. 16:05
 10/13 anonim ***** válasza:

Milyen az a profi konfig? Én egy 640.000Ft-os gépet használok (mondjuk munkára, nem játékra), de nem dobtam el tőle az agyam.

Amúgy szerintem vga-ból egy 5750-es jobban megéri és sapphire helyett inkább asus. HDD-t én is Western Digital-t javasolnék. A táp jó választás lenne, de ha hosszabb távon gondolkodsz, akkor érdemesebb lenne egy nagyobba beruháznod. A GPS-400 jó táp, csak ehhez a géphez, illetve egy későbbi bővítést követően már szűkös is lehet.

Ja és nem ruháznék be i7-es processzorba. Az az igazság, hogy örülünk, ha a 4 magot kihasználja valami.

2010. márc. 5. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!