Profi config 180. 000-t. Valaki Help?
Jelenleg ezt állítottam össze. Milyen alkatrészeket lehetne benne cserélni, hogy a végösszeg 170-180 körül legyen és hasonló kaliberü gép legyen?
Netre szerinted 40.000 ft-os VGA-t vennék? :)
Igen, játékra kell a gép + kép, video kezelésre.
Várom a további válaszokat.
ragaszkodom a quadhoz, ugyanis nem két évre akarom venni a gépet.
4gb ramhoz hova vegyek többet? :)
Legelső vagyok... Én nem azt írtam. hogy csak netre hanem: (Gondolom szinte csak játékra meg netre kell)
Ezt a felvágós szöveget meg hagyd, hogy 40 rongyos vga és csak netre... Mert én szinte csak netre használom a gépem mégis odaveri árba meg mindenhogy a tiedet... Mégse vágok fel vele...
Netre, filmnézésre, programozásra ott van a laptopom.
Nem felvágós szöveget írtam, de szerintem felesleges 100.000nél drágább gépet venni netezésre..
Köszi az eddigi válaszokat, lebeszéltetek 775-ös ről, jobban körülnézek a hardverek terén.. :)
Milyen az a profi konfig? Én egy 640.000Ft-os gépet használok (mondjuk munkára, nem játékra), de nem dobtam el tőle az agyam.
Amúgy szerintem vga-ból egy 5750-es jobban megéri és sapphire helyett inkább asus. HDD-t én is Western Digital-t javasolnék. A táp jó választás lenne, de ha hosszabb távon gondolkodsz, akkor érdemesebb lenne egy nagyobba beruháznod. A GPS-400 jó táp, csak ehhez a géphez, illetve egy későbbi bővítést követően már szűkös is lehet.
Ja és nem ruháznék be i7-es processzorba. Az az igazság, hogy örülünk, ha a 4 magot kihasználja valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!