Miért ragad be a bal egérgomb?
Figyelt kérdés
amióta újraraktam az oprendszert azóta ha hosszabban nyomom a bal egérgombot ,néha beragad és újra meg kell nyomni.A touchpadnál is és ha csatlakoztatok egeret abban az esetben szintén fennáll az imént említett probléma.Valami drivert kellene telepíteni vagy rosszul telepített valamit vagy mi lehet a gond?2015. júl. 18. 19:49
11/12 anonim válasza:
Nekem egy urage egerem van ami nem kis pénz volt egy egérért de hiba volt megvenni. Rá 3-4 hónapra már beragad, duplán kattint vagy nem is kattint. Nem vagyok idegbeteg hogy ész nélkül, erősen nyomjam de ennyit a márkás egerekről és hozzáteszem a billentyűzetek sem a régiék már legyen akármilyen márka. Genius egér és billentyűzetet ajánlom akinek hasonló problémái vannak. 3 éves genius egerem még azóta is hibátlanul működik pedig megjárta már a poklot is :)
12/12 anonim válasza:
# 11
Nem, a hama kva sok minden csak épp nem "márkás" dolog. Ha már "sokat" költöttél egérre ott van pl a Logitech kínálata, bármikor jobban jársz egy újabb G szériás logival mint ezekkel. Ezenkívül meg a mikrokapcsolók is lehetnek épp hibásak, a világ legjobb egérében is megadhatják magukat 2 nap alatt, erre van a garancia ugyebár.
A billt meg gondolom jó kis membánránossal tolod..
A lényeg, hogy ne általánosítsunk azért, mert szart veszel a pénzedért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!