AMD A10 7700K egészséges hőmérséklet?
Figyelt kérdés
Nekem egy AMD A10 7700K processzorom van gyári hűtővel.
4 magos, 3500Mhz-en fut. Arra lennék kíváncsi, hogy mennyi az ideális hőmérséklet? Nekem 52°C fölé még nem ment játék közben sem. Ez jó, vagy ez az 52°C is magasnak számít?
2015. júl. 18. 14:34
11/19 A kérdező kommentje:
Amúgy én eddig a SpeedFan nevű programmal mértem az egyes hardverek hőmérsékletét, kivéve a winchesterét, mert ahhoz a Hard Disk Sentinel-t használtam. Everestben hol tudom megtekinteni, hogy hány fokon dolgoznak a számítógépem egyes elemei?
2015. júl. 18. 16:33
12/19 anonim válasza:
nemtudom,nekem soha nem vett vissza ilyen miatt.meg egyébként is,ilyet max intelről tudok elképzelni.
13/19 anonim válasza:
#12 vagy nem vetted észre, vagy nagyon buta hozzá az alaplapod/biosod, én utánanéznék a helyedben.
14/19 anonim válasza:
Vagy csak nem vetted észre.
Az intel meg pont hogy tovább bírja. Úgyhogy egy kicsit tájékozatlan vagy vagy inkább amd fan....
15/19 BM-Striker válasza:
Steamroller-nél 60 fok biztonságos hőmérséklet a CPU magokra.
16/19 A kérdező kommentje:
Jólvan, offoljatok. :P :D :D
Nem tudjátok, hogy hol tudom megnézni Everestben a processzorom hőmérsékletét?
2015. júl. 18. 18:08
17/19 anonim válasza:
Everest már ezer éves, csodát ne várj tőle. Aida az új neve.
18/19 A kérdező kommentje:
Értem. Ha azt a programot letöltöttem, akkor melyik fülben találom a hőfokmérő "részt"?
Kerestem, de nem találtam...
2015. júl. 18. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!