Melyik a legerősebb Low Profilod VGA ami HTPC-be bele megy?
Pontosabban a DELL Optiplex 755 -be, alaplap típus BTX!
Válaszokat előre is köszönöm!
Én nem azt kérdeztem, hogy mi tudná kihajtani a legerősebb Low Profile -os VGA -át, hanem azt, hogy melyik a legerősebb L.P VGA, erre tudod a választ?
Egyébként a processzor Intel Core2 Quad ehhez keresem a legerősebb VGA -át!
GTX970.
Viszont egy HTPC-be jellemzőeen nem túl combos tápokat építenek, így szerintem egy GTX750 (Ti?) bőven megfelelne.
Ha ilyen [link] géped van, akkor azért majd ki kell mérni centivel, hogy biztosan elfér-e, mert egy ilyen kártyának nem csak hossza és magassága, hanem vastagsága is van. Két slot szélesség a divat manapság.
Tévedtem a GTX980 a legerősebb.
Köszönöm a válaszod!...de low profile -os kártyát keresek, más kártya nem fér bele!
Ennél akad erősebb?
#5 Ha jobban megnézed, a belinkelt oldalon az összes kártya low profilos, mert olyanra kérdeztél. Csak némelyik kicsit hosszú. :DDD meg szerintem nálunk nem is igen árulják.
Értelemszerűen a GTX 970 és GTX 980 kártyák sokkal erősebbek a GTX 750Ti kártyáknál, de legalább kétszer annyi áram kell nekik.
# 6
A google képes linken alig van low profil kártya, ami meg van is minden csak nem GTX 970 vagy 980.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!