Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » PC maximum 270. 000 Ft-ból....

PC maximum 270. 000 Ft-ból. Ti mi mellé tennétek le a voksotokat? Többi lent.

Figyelt kérdés
Főleg játszásra használnám, de esetleg belekontárkodnék a programozásba is (ez még jóval odébb van). Később lehetőség szerinti fejlesztés. Monitor már van, minden más (Hangszórók, egér, billentyűzet. és maga a gép) hiányzik. Fontos gogy minimum normálon (vagy jobbon) fussanak laggmentesen a legújabb játékok is. Legalább négy évig nem szeretnék másikba beruházni. A keretből megvalósítható? Ha igen, akkor legyetek szívesek kifejteni milyen koncepció lenne ideális, he nem, még gondolkozok. Sürgős lenne.
2015. júl. 17. 00:06
 1/4 jocofriend válasza:

Milyen felbontáson?

Multiznál is?

2015. júl. 17. 00:35
 2/4 jocofriend válasza:

Ház: CoolerMaster ~10k

Alaplap: Asus H81/B85 ~15-20k

RAM: 2x4GB 1600 cl-9 ~20k

Táp: 450-500W Seasonic, FSP, Enermax, Beequiet, Chieftec ~15k

HDD: 1-2TB ~25k

SSD: opcionális 120-256GB ~20/50k

ODD: Asus ~5k

VGA: nv: gtx 960 vagy jobb / amd: r9 280x vagy jobb ~70k

CPU: multihoz: Haswell i5; Singlehez: i3 is megteszi

Hangfal: fadobozos hifi, vagy Genius 5.1 ~25-50k ...

ha nincs rávaló, ideiglenesen egy olcsó füles is megteszi. Van értékelhető hangú már ~4-5k körül

Bill + egér: 5k Ezeket neked kell kiválasztanod, ami kényelmes. Nem kell "gamer", csak lehúzás.

2015. júl. 17. 00:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Ilyen messzire előre nem lehet tervezni!

Most vannak a (ha jól tudom Ivy Bridge) 4. generációs processzorok, de már kaphatóak az 5. generációs processzorok, személy szerint 1 db i5 és 1 db i7. Különbségük annyi a 4. generációs procikhoz hogy a beépített IGP erősebb lett sokkal. Aztán ősszel jön az új foglalat a skylake, ami nem 1150-es hanem 1151-es. De most olvastam, hogy 2016-ban meg megint új processzorok jönnek "Kaby Lake" néven. Az intel most csak úgy sz@rja a procikat, így hamarabb elavulttá, válnak.

2015. júl. 17. 08:46
 4/4 anonim ***** válasza:
3: Az, hogy ősszel, az mit jelent? Október-november? Én úgy tudtam, hogy azok csak jövőre jönnek, vagy karácsonykor.
2015. júl. 17. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!