A videókártyám csatlakozásánál feltűnt egy hiba, SÜRGŐS!?
Figyelt kérdés
Miközben takarítottam a gépemet észrevettem, hogy a PCI csatlakozásánál az egyik oldal szorosabban csatlakozik mint a másik, mert a ház hátsó lemezétől már nem megy be jobban a kártya, tehát a kártya eleje jobban belemegy a csatlakozóba mint a hátulja, bár már több mint 1 éve használom így, és eddig még nem észleletem semmi problémát.
Képek: [link]
2015. júl. 16. 18:19
1/7 Trevor. válasza:
Ha így is tökéletesen tud kommunikálni az alaplap a kártyával, akkor semmi gond.
2/7 Koplárovics Béci válasza:
Van néhány mm deformáció a házban, amiatt áll egy kicsit ferdén. Sajnos párezer forintért kb ennyit lehet kapni.
3/7 A kérdező kommentje:
Igazából a ház több mint 10 éve lett véve 20k+ HUF ért, tehát a kor miatt is lehetnek deformációk, csak nagyon szúrja a szemem az egész, hátha lehetne tenni ellene valamit...
2015. júl. 16. 18:48
4/7 A kérdező kommentje:
Illetve az nem gond, ha a vidi kari az alaplapra nem teljesen derékszögben áll? Lehet egy pár fok eltérés, vagy pontosnak kell lennie?
2015. júl. 16. 18:53
5/7 anonim válasza:
Legyen benne a foglalatban amennyire lehet és működjön, ennyi.
Nem kell is nanométeres pontossággal elhelyezni a dolgokat. :)
6/7 A kérdező kommentje:
Oké, csak én ilyen vagyok, ha valami nem passzol egy kicsit is már parázok :D Köszi a válaszokat!
2015. júl. 16. 20:24
7/7 anonim válasza:
Nyugi én is ilyen vagyok, múltkor egy venti beszerelés miatt miután nagy nehezen bekötöttem (kábel tenger közepén van a dugasza) utána még 2x átnéztem, hogy minden a helyén van-e, még a tápot is megnéztem, ami az érintett területtől 45cm-re van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!