Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a probléma?

Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Tegnap este a gépem fogta magát és kikapcsolt, azonban vissza azóta sem tudom kapcsolni. Próbáltam kihúzni/bedugni, más kábellel is, nem indul. Az alaplapon ugyan elkezd világítani az a kis zöld lámpa, de tovább nem megy. A proci és egyéb ventilátorok 1 pillanatra megindulnak, de aztán leállnak. Jól sejtem, hogy a táp szállt el?
2010. márc. 5. 08:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha ilyen állóházas géped előfordulhatott hogy csak 1 ilyen kicsi pöcök csúszott ki az alaplapból!
2010. márc. 5. 09:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Tehát nézd meg a géped alján nincs e ott 1 pöcök ha van azt vissza kell dugni valahová az alaplapban(ahol kettő kiálló tüske egymás mellet arra kell rádugni)
2010. márc. 5. 09:55
 3/7 A kérdező kommentje:

Megnéztem, de szeritnem minden úgy van, ahogy volt )=

további ötletek?

2010. márc. 5. 10:09
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy táp hiba, lehet valami zárlat amitől a táp kikapcsol.

Húzzál le mindent a tápról, HDD-t DVD (CD) meghajtót, vegyél ki az alaplapból minden kártyát csak a videó maradjon és úgy próbáld meg, ha működik utána egyesével dugjál vissza mindent és kiderül mi a zárlatos.

Ha lecsupaszítva sem indul el akkor lehet VGA kártya memória proci vagy alaplap hiba. Esetleg másik táppal is kipróbálhatod ha tudsz kölcsön kérni.

Vagy vidd el szerelőhöz...

2010. márc. 5. 11:16
 5/7 A kérdező kommentje:

mindegy végül is elvittem szerelőhöz, ő látatlanban annyit mondott, hogy vagy táp vagy alaplap, vagy valami zárlatos és az blokkolja a tápot (úgy ahogy az utolsó válaszoló írta). hétfőre kiderül.

köszi a válaszokat, majd megírom mi volt a gond.

2010. márc. 5. 18:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha nem füstölt nem volt égett szaga a tápnak vagy az alaplapnak akkor

hiba volt elvinni szerelőhöz mert úgysincs komoly baja):

Most egy csomó pénzt elfognak kérni érte.

Továbbra is azt mondom hogy 1 kis pöcök hiányzik az alaplapból(legalábbis erre következtetek a kérdésedből)

2010. márc. 5. 22:59
 7/7 A kérdező kommentje:
igen ők is mondták, hogy lehet, hogy csak az alaplapon kell valamit kicserélni, de attól függően, hogy milyen lap lehet olcsóbb is és drágább is (egy ASUS alaplap, 5 éves).
2010. márc. 7. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!