Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a különbség?

Mi a különbség?

Figyelt kérdés
Mi a különbség a sharkoon vs4-v és a sharkoon vs4-w között? Összehasonlítottam de semmi különbséget nem találtam. Tudnátok segíteni hogy miben különböznek?

2015. júl. 16. 10:38
 1/6 anonim ***** válasza:
a sharkoon vs4-w-nek átlátszó az oldala, míg a másiknak nem
2015. júl. 16. 10:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi
2015. júl. 16. 10:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Ment a zöld
2015. júl. 16. 10:59
 4/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

eddig ugy tudtam hogy a V ben 1 venti van gyarilag a W ben 2 venti

optional az nem ugyan az mint a pre-instaled

de W - Window ot is jelolhet anyira erre nem figyeltem plexis a W ? a sima V meg nem ?

2015. júl. 16. 11:39
 5/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

A 120 mm fan and provided dust filter pre-installed in the front. In order to further strengthen the air flow inside the case, an optional 120 mm fan can also be mounted in the front. The rear panel offers the installation possibility for a 120 mm fan; two additional 120 mm fans can also be mounted on the side panel.

igen jol tudtam, oldalventinek semmi haszna

de a plexit sokan szeretik

gyarilag 1 venti van a sotetoldaluban

gyarilag 2 venti van az atlatszo oldaluban

A 120 mm fan provides with dust filter pre-installed in the front and a 120 mm LED fan also pre-installed in the rear panel. In order to further strengthen the air flow inside the case, an optional 120 mm fan can also be mounted in the front.

2015. júl. 16. 11:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm ott is ott a zöld.
2015. júl. 16. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!