Egy 120GB SSD-re menyi adatot lehet írni rá?
Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy az SSD tárhelyét nem szabad teljesen megtölteni. És arra lennék kíváncsi hogy mégis menyi szabad helyet hadjak ezen az SSD-n?
2015. júl. 16. 06:05
1/9 kérdező.. válasza:
Hagyj 20% szabad helyet és akkor minden ok lesz.
3/9 Lajtai László válasza:
Igen, 20 százalék körül kell szabadon hagyni. Akkor megnövekszik az élt tartama.
4/9 anonim válasza:
Ha 120 gb az ssd és nem 128gb, akkor nem kell szabadon hagyni helyet, ugyanis formázás után 111gb használható.
Egy 120gb ssd fizikailag igazából 128gb-os.
SSD-nél nincs méret csalás, mint a merevlemezeknél, emiatt az ssd-nek 128-111=17gb helye van rendeznie a dolgait, ami bőven elég is. Üdv: egy 120gb-os ssd tulajdonos :D
5/9 kérdező.. válasza:
Ezt nem is tudtam.Köszönöm a tájékoztatást!:)
6/9 Trevor. válasza:
Nekem Samsung 850 PRO 128GB SSD-m van és az Over Provisioning kb. 10GB-t eltesz magának, szóval nekem nem kell vigyáznom, a maradék hely az enyém :D
7/9 kérdező.. válasza:
Nekem pedig Samsung 850 Evo 120GB és abból 111GB szabad.Nekem is elrak magának helyet.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor nem is lehet teljesen teletenni adattal mert tesz félre magának tartalékot akkor megnyugodtam.
2015. júl. 16. 19:09
9/9 Trevor. válasza:
Azon az SSD-n nincs ilyen funkció, ez csak Samsung SSD-n létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!