Ha a processzort vagy a videokártyát túlhajtom és elfüstöl, akkor a szervíz tudni fogja, hogy én piszkáltam meg?
Nem festő szakmunkás bizonyítvánnyal dolgoznak szervízbe.
Nem hiszik el,hogy fogta magát a hűtő ventik (átl 2 ,de most mindkettő) egyszerre elromlottak,felment 120 fok köré és szépen körülolvadt.
A VGA hasonlóan a processzorhoz egy adott hőmérséklet után köszöni,szünetet tart és addig hül.
A hűtőre nem tudod fogni,innen következik,hogy ha felhúzod hiába melegszik 1000x jobban,előbb tart önkényes szünetet picit hülni ,jelent csődöt,lefagy és újraindításnál visszaáll.
Szervízbe nem dolgoztam,hogy konkrét bemérésről lenne dolgom,de vagy konkrétan megnézhető,hogy megpiszkáltad -> ha megnézhető gari off,ha nem akkor ráfogják,hogy önhibán kívüli tönkretétel - pl : rossz táp elvitte vagy ennek következményei.
Nagy tuningnál (nem plusz 50-70 mhz ) van 3-5 fps plusz.
Megér annyit?:)
1.vagyok -> VGA-ról beszéltem : proci is hasonló 90 fokon túl kikapcsol,hűtő tönkremenne 1-2 perc után kikapcsolna mert szinte azonnal felmenne,ergo nem fogható rá.
Ha extrémen túlhúzod akkor vagy nem stabil összemomlik és visszaáll,vagy "elfüstöl" pici idő után.
Lazán megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!