Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Külsű HDD-t hogyan lehet a...

Külsű HDD-t hogyan lehet a számítógépre kötni, és régebbi konfigurációval is megy?

Figyelt kérdés
Pentium II-es gépem van 350-es procival és 256MB mamóriával. Nem röhögni:).Szóval egy 300-500GB-os HDD-t rá lehetne kötni? Mi a feltétele és módja?
2010. márc. 4. 21:14
 1/9 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen csatlakozása van a külső HDD-nek?

Az alaplapod csak IDE csatlakozós HDD-t tud kezelni és USB1 van rajta. USB-re lehetne még külső HDD-t kötni de az nagyon lassú lenne a gépeden.

2010. márc. 4. 21:18
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem kezel ilyen winchestert egyáltalán.Még sok PIV-es se.
2010. márc. 4. 21:22
 3/9 A kérdező kommentje:
Alapból zene tárolásra kellene hogy ne kelljen CD-re kiírni a rengeteg mp3-at, és mindig elérhetőek legyenek a zenék. Nem akarok pl. HD filmeket nézni róla.
2010. márc. 4. 21:23
 4/9 A kérdező kommentje:
Alapból zene tárolásra kellene hogy ne kelljen CD-re kiírni a rengeteg mp3-at, és mindig elérhetőek legyenek a zenék. Nem akarok pl. HD filmeket nézni róla. Azt amúgy sem vinné a gépem:)
2010. márc. 4. 21:24
 5/9 A kérdező kommentje:
Én úgy képzeltem el mint egy pendrive-t, csak negyban.
2010. márc. 4. 21:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen, kb egy pendrive nagyban. Meg kábellel. De USB mindenképp kell hozzá. És piszok lassú lesz. Plusz ha Windows98-ad van, akkor kell hozzá egy patch, amivel az NTFS-t tudod írni-olvasni.
2010. márc. 5. 07:32
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát nekem hasonló konfi volt és mikor rádugtam a külső 500Gb os winyómat akkor ment:) de xp van rajta ugyhogy ...:)

csak dugd be USb-n a gépbe és hajrááá:)

2010. márc. 5. 15:36
 8/9 A kérdező kommentje:
XP Professional-om van Servizcsomag 2-vel.
2010. márc. 5. 16:12
 9/9 anonim ***** válasza:
akkor meg lazába jónak kell lennie:))
2010. márc. 5. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!