Egy ASUS GeForce GTX 970 Strix és egy ASUS GeForce GTX 970 között mi a külömbség?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ha videókártya Strix és ha nem Strix akkor mi a külömbség?2015. júl. 15. 02:10
3/5 Trevor. válasza:
Hűtés, kinézet, ár. Teljesítmény azonos.
4/5 anonim válasza:
Értem, hogy miért írod minden ilyen jellegű kérdésnél, hogy azonos a teljesítmény, de ez elég nagy ferdítés. Emelt órajelnél nem azonos, jobb hűtéssel meg emelhetik az órajelet - és valóban, megcsinálhatod házilag, viszont ha elszáll tőle a kártya, akkor buktad az árát, a gyárilag húzott kártyával meg nincs ilyen probléma(és arra sincs semmiféle garancia, hogy a hozzád kerülő kártyát tudod húzni, az én kártyámon konkrétan semmit nem lehet emelni, kb instant kék halálozik tőle a rendszer).
5/5 Trevor. válasza:
Egy ilyen erős kártyát nem sok értelme van húzni pár plusz FPS miatt. Egyébként ha túlhúzás miatt tönkremenne a kártya (ami szinte kizárt, ugyanis ha túlhúzod, a driver visszaállítja alapra és normális ember nem úgy tuningol, hogy rögtön rádo 400mhz-et), akkor sem lehet bizonyítani, ha programmal történt. Ha VBIOS-t piszkált a felhasználó, na akkor tényleg elveszett a garancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!