Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha bekapcsolom a gépet ezt...

Ha bekapcsolom a gépet ezt írja ki Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device. mit csináljak?

Figyelt kérdés
kicseréltem a sata kábelt és nincs más meghajtó benne 970a-ds3p alaplapom van.

2015. júl. 14. 17:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Próbáld meg esetleg azt, hogy kihúzod a konnektorból, és kiveszed az alaplapi elemet egy 5 percre.

Majd vissza mindent.

Ez le kell hogy resetelje a BIOS-t, szóval utána próbáld meg beállítgatni a dolgokat, meg hogy gyáriban a HDD-t fogja-e felismerni mint BOOT DISK-et.

Ha ez se jó, akkor egy újratelepítést tudok javasolni, több nem jut eszembe.

2015. júl. 14. 22:32
 12/17 A kérdező kommentje:

biztos vagy benne hogy a 2őnek köze van 1máshoz? O.o

mert az én problémám hogy nem tudja beolvasni a boot sectort a hdd-n... te meg arra írtál hogy ha nem ismerné fel a hdd-t vagy nem tom... de a hdd meg van... megtalálja rajta de amikor berakom a javító lemezt akkor is azt írja ki hogy hibás és olvashatatlan a c:/boot stb...

szal szerintem te teljesen mást gondoltál... de legalább abba hagytad az eggyáltalán nem segítő szövegelést...

2015. júl. 14. 22:52
 13/17 anonim ***** válasza:

Milyen HDD?

Esetleg van-e lehetőség másik gépben kipróbálni?

Mármint HDSentinellen megnézni, hogy az mit ír rá.

Mit tudom én, barát, ismerős, rokon akárkinél.

2015. júl. 14. 23:22
 14/17 A kérdező kommentje:
hd sentinel kb 1 hónapja 100/100-at írt... mikor megnéztem... miután megvettem...
2015. júl. 15. 09:26
 15/17 anonim ***** válasza:

Ki tudja, rosszabb darabot foghattal ki.

Nem artana megnezetni megint.

2015. júl. 15. 12:53
 16/17 A kérdező kommentje:
na marad az újrahúzás...
2015. júl. 15. 21:26
 17/17 anonim ***** válasza:
#7 vagyok nem én írtam az usb-t!!!
2015. júl. 17. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!