Ha bekapcsolom a gépet ezt írja ki Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device. mit csináljak?
Próbáld meg esetleg azt, hogy kihúzod a konnektorból, és kiveszed az alaplapi elemet egy 5 percre.
Majd vissza mindent.
Ez le kell hogy resetelje a BIOS-t, szóval utána próbáld meg beállítgatni a dolgokat, meg hogy gyáriban a HDD-t fogja-e felismerni mint BOOT DISK-et.
Ha ez se jó, akkor egy újratelepítést tudok javasolni, több nem jut eszembe.
biztos vagy benne hogy a 2őnek köze van 1máshoz? O.o
mert az én problémám hogy nem tudja beolvasni a boot sectort a hdd-n... te meg arra írtál hogy ha nem ismerné fel a hdd-t vagy nem tom... de a hdd meg van... megtalálja rajta de amikor berakom a javító lemezt akkor is azt írja ki hogy hibás és olvashatatlan a c:/boot stb...
szal szerintem te teljesen mást gondoltál... de legalább abba hagytad az eggyáltalán nem segítő szövegelést...
Milyen HDD?
Esetleg van-e lehetőség másik gépben kipróbálni?
Mármint HDSentinellen megnézni, hogy az mit ír rá.
Mit tudom én, barát, ismerős, rokon akárkinél.
Ki tudja, rosszabb darabot foghattal ki.
Nem artana megnezetni megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!