Mi kell egy jó PC játékos géphez? (bővebben lent)
Sziasztok! Gondoltam írok ide, mert itt biztos választ kapok nagyoktól-kicsiktől a tapasztaltaktól :)
Szóval 13 éves fiú vagyok és nagyon, nagyon (nagyon :P) szeretek a számítógépemmel játszani MMORPG-ket, vagy sima PC-s játékokat, de ezt nem tehetem meg mert sajnos lassú a gépem...(nyugi a tanulmányi eredményeim megfelelőek, nem vagyok kocka :D)
Sokszor kértem szüleimet, hogy túrbózzuk fel a gépemet, vagy vegyünk egy újat, de azt mondták, ha év végére 5-ös leszek a suliban akkor kapok egy újat a legjobb felszereléssel.. Nos hát igen, könnyű ezt megvalósítani, ha jól tanulok, de az idő engem kikészít, miközben alig tudom nyomni a játékot, mert akadozik, lefagy stb..
A mostani gépem: azt hiszem Pentium 4-es 2 GHz-el(ami nagyon régi) és 512 MB-os RAM-mal, a vidikártyám vmi ATI..
Szóval egy olyan gépet szeretnék kapni/vásárolni saját pénzből, amivel pl a WOW-ban kibírja a városban, vagy egy nagy népességű játék városában, ahol 100-ak meg 100-ak tartózkodnak..(egyébként kérdeztem egy másik gyereket, akinek 1.5 GHz-es procija és 300 valamennyi MB RAM-ja van és jól megy neki, jobban mint nekem) Szerintetek, tudnék venni ehhez alkatrészeket, vagy inkább várjak/vegyek egy újat, ami nagyon drága, vagy időt akaró kérés :S Amúgy, nagyon szeretnék egy GeForce 9600 GT-t és egy Intel E5200-ast.. Megvalósítható, h ezt túrbózzam, vagy várjak egy újra.. Tanácsokat kérnék ;)
Szóval, elég, ha veszek egy új vidikártyát és gyors lesz?
Egyébként megnéztem és ezek jöttek ki: Ping: 15ms Download: 10.62Mb/s és Upload: 1.01Mb/s.. o.O ezen az uploadon egy kicsit meglepődtem, de ez a normális adat...
És még azt, hogy apám mondta nem mind1, hogy milyen procit veszünk, mert egyeznie kell a gép foglalatával..
Akkor az a kérdésem, hogy elég jobb vidikártyát venni és gyorsabb lesz? Esetleg még memóriát? :D
Érdemes lenne új gépet venni mert agp-re nem nagyon gyártanak már jó videókártyát + a foglalatba illeszkednie kell a procinak meg minden tehát ez a gép igy elég felejtős.Egy olcsón jó konfigot ajánlok
AMD Athlon II X2 250 3.00Ghz AM3 BOX -15462Ft
GIGABYTE GA-MA78LMT-S2 -15901Ft
KINGSTON 2048Mb DDR3 1333Mhz -12725Ft
SAMSUNG 1000GB F2 EcoGreen 5400rpm 32MB SATA2 HD103SI-19562Ft
GIGABYTE Superb 460W-9161Ft
Ati radeon hd 4850-27000Ft
XDL Happy-4B fekete-4550 Ft
ASUS DRW-22B2S Fekete OEM-6243 Ft
Ipon.hu-ról a legolcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!