Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Headsetemen nem müködik a...

Headsetemen nem müködik a stereo hatás, miért?

Figyelt kérdés
Részben müködik de amint bal oldalon beszél valaki a jobb fülesböl nem hallatszik azaz nincs elosztva nemosztódik a hang. de tulajdonképpen minden hangnál igy van ami közeli legyen az vízcsobogás szél süvités akármi ha balrol jön a jobb fülseböl nemjön egy hang sem és forditva is igaz . erre van program ? vagy valahol belehet állitani ? vagy játékon belül kell ?

2015. júl. 14. 15:01
 1/7 anonim ***** válasza:

amit leírtál, az a stereo

ha balról jön a hang, akkor jobbról minek szóljon?

2015. júl. 14. 15:12
 2/7 anonim ***** válasza:

Milyen hang driver -ed van?

Milyen alaplapod?

2015. júl. 14. 15:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Csak azért kérdem, mert ha van DTS beállítás akkor tudsz létrehozni a headset-en virtuális 5.1-es hangzást.
2015. júl. 14. 15:28
 4/7 A kérdező kommentje:

ASRock 970M PRO3 alaplap . realtek hangdriver. és creative fatality gaming headset... Pontositanék a leirtakon. a hanghatás úgy müködik hogy igy : [link]

az ábrán a sárga a hangterjedést jelzi ami tegyük fel épp vizcsobogás vagy valaki beszéde . a piros meg általános "Ambient sound" azaz környezeti hanghatás ami jöjjön bárhonnan szól mindkét fülesen. de a sárga csak a bal vagy épp a jobb fülesben szól azaz a hang nemterjed át részben a másik oldalra ami egy abszurd hanghatást ér el nem pedig realisztikusat .

2015. júl. 14. 15:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem így van beállítva, működik de nem teljesen tökéletes:

[link]

2015. júl. 14. 17:07
 6/7 A kérdező kommentje:
mi ez a dts digital surround . és nekem ilyen mér nincs?
2015. júl. 15. 12:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem az Asus z87 plus -os alaplapomhoz ez a driver kompatibilis és a segédprogramban van ez a virtuális 5.1 headset-hez. Játékoknál nagyon jó.
2015. júl. 15. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!