Gtx 670 mini gyengébb?
Az asus gtx 670 mini gyengébb a normáll 670 nél?
mert sokan azt mondják hogy mini es gyengébb?
Es a hűtése milyen ,nagyon melegszik?
Játékra venném
Pl:gta 5,witcher 3 stb
A 670 az 670.
a mini csak a nyák és a hűtő méretére vonatkozik.
Ugyan az a kettő, csak az egyik belefér mimi házakba is és a kisebb hűtő miatt jobban melegszik.
Igen az asusra gondolok.
Akkor szoval a mini az még erősebb is?
Dehogynem, 15-25% teljesítménybeli különbségnél árazzák be az egyes kategóriákat, a +10% távolról sem elhanyagolható.
Nem érted, hogy mit mondok. 15-25% különbség a középkategória tetején\felső kategória alján általában ~20k különbséget jelent, a gyárilag húzott verziók ha hoznak pl 10% ot 3-5k s felárral, az egy teljesen jó plusz. 670 meg ebben a kategóriában van, nem a 20 vs 22 fps ben, azt egy 650 is hozza, a belépő szintű kártyáknál semmi értelme bármiféle oc nek.
Értem én, de 10% difi akkor is 10% difi...persze ha ez ár/teljesítményben rendben van, akkor nincs vele gond. 20 fps-t meg azért hoztam fel mert a plusz teljesítmény itt számít igazán (most, hogy 100 vagy 110 az tökmindegy) és bizony komoly gémek izzasztják a felső kategóriás kártyákat is (4K-ról nem is beszélve). Szóval én a teljesítmény különbség gyakorlati hatását alacsonyabb 20-30 fps magasságából nézem, ahol minden képkocka számít. Az meg más kérdés, hogy 5-10%-t sztem akármelyik kártyán lehet húzni, így ez sem mérvadó csak a hűtés minősége. Itt viszont a GTX670 mini DCUII-ről van szó, ahol 2%-ról beszélünk...két százalék!
De lényeg a lényeg a GTX670 mini is GTX670 GPU-val dolgozik és nem gyengébb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!