Kijelző felbontás kérdés?
Figyelt kérdés
Van egy Full HD-s (1920x1080) -os kijelzőm. feltettem a legfrisseb videókártya drivereket, és még így is csak 1600x1200-ast enged.
Valami tipp?
2015. júl. 13. 22:45
1/9 totolala válasza:
Ez nem driver függő.
Mi az, hogy "enged"?
Amikor kiválasztod, valami hibaüzenetet ír, vagy is ott?
(Akkor valszeg nem fullHD a monitorod )
2/9 totolala válasza:
Vagy nincs is ott, hogy ki lehessen váasztani?
3/9 Neuhauser László válasza:
Op. rendszer?
Monitor típusa?
Videlyókártya?
4/9 A kérdező kommentje:
XFX r9 280x
Monitor: samsung s24d390hl ami full hd.
És amikor belépek, hogy felbontás beállítás 1600x1200-at enged a "csúszka" maximum
2015. júl. 13. 23:05
5/9 A kérdező kommentje:
totlala, igen nincs ott.
2015. júl. 13. 23:09
6/9 anonim válasza:
mire dugtad rá a vga kábelt az alaplapra vagy a videó kártyára? d-sub kábeled van a monitorodhoz és dvi átalakítóval használod? mert az előfordulhat ezeknél az új kártyáknál hogy csak dvi vagy hdmi kábellel hajlandók engedni a full hd-t.
7/9 A kérdező kommentje:
Monitoromnak D-sub kártyája van. Vettem egy DVI/VGA átalakítót, és így már felismerte a monitort.
Akkor most mit kéne tennem, hogy legyen full hd-m?
2015. júl. 13. 23:23
8/9 anonim válasza:
Catalystban próbálod állítani a felbontást?
Asztalkezelés menüpontban felismeri a monitort?(neve,digit/analóg,felbontás,képfrissítés)
9/9 A kérdező kommentje:
Catalystben megpróbáltam, ott engedné a full hd-t, de a windows képtelen átállítani rá.
2015. júl. 14. 06:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!