Szerintetek ez mennyire jó konfig? Gta V, cs go, bf3-4, call of duty advanced warfare, ghost-ot játszanék.
Megprobáltam egy AMD-s konfigot összerakni, mert 150k-ból nem tudom milyen Inteles jönne ki egy jó videókártyával.
Processzor: AMD FX-6300 30k
Alaplap: Gigabyte 970A-UD3P 23k
RAM: Kingston 2x4GB DDR3 1866MHz HyperX 15k
Merevlemez: Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX blue 15k
Táp: Chieftec Smart 500W CTGPS500A8 12k
Videókártya: Gigabyte GTX750 Ti 2GB DDR5 GV-N75TOC-2GI 45k
113k + áfa
Összesen: 144k
Sokan írták hogy ez teljesen jó videókártya az fx processzorhoz.
Vélemény erről a konfigról?
Tudnátok írni egy jó hűtőt az amd processzor mellé?
elöttem szólónak : a gta nem processzor igényes,hanem kártya igényes.
megnézném az i3-adat,miközben videot renderelsz,és közben játszol ultra grafikán.
nekem ez simán megy amd procival.
na szopt*ad te senki lol amikor videót renderelsz akkor a proci 100% pörög nincs program ami ilyenkor elindulna ,hiddel én is csinálom tudom amugy meg ilyenkor a GPU dolgozik egyes esetekben a Ram is maxon megy nem viccelek küldjek képet tessék : [link] ,Intel Xeon E5440 em van nem szar proci 16 ért vettem a GTA is 30-40 fps essel futott rajata ultran(igenultra)egy GTX 750 kiséretében,mondjuk csak pár órát gameltem vele azt töröltem.Szóval most gondolj bele veszel egy mostani procit az jóval gyorsabb lesz .De te mit "vs" ezel FX6300 és pentiummal a pentium mondjuk ki mamár szar :(
Figyelj ennyi pénz valószínuléeg hosszú távra tervezel elkölteni nem akarsz a közel jövőben gépet ujitani szóval addi variálj amíg kinem jön úgy én az én gépem 60K ért vettem innen onnan 1 hét alatt de az elött vagy egy hónapig keresgéltem tervezés---> akció --->gaming(esetemben videóvágás,és 3D modellezés)
csak hogy tiszta legyen a DX12
A válaszíró 74%-ban
na jah nem ide kellene járni hazudni nekem is volt 8 magos fx-em.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!