Kadamqq kérdése:
Laptopot szeretnék vásárolni egyetemre, segítség? (tudom már 1000-dik)
Figyelt kérdés
Na szóval kerestem már mindent neten, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is. Árba 200k körül legyen(max230), és elsődlegesen filmezésre,netezésre használnám, de eljátszogatnék rajta mi egymással, ami éppen futna. Fontos lenne számomra a jó kijelző és a megbízhatóság, a képernyő mérete nem számít annyira, inkább ne legyen annyira kicsi.2015. júl. 13. 17:25
1/8 anonim válasza:
Neked egy asztali jobb lenne, annyira nincs értelme a laptopnak egyetemen
2/8 A kérdező kommentje:
Asztalim van.
2015. júl. 13. 19:09
3/8 A kérdező kommentje:
És igazából kolis lennék, és sokszor nem vagyok otthon azért lenne hasznos.
2015. júl. 13. 19:10
4/8 anonim válasza:
Amúgy miért nincs értelme? Rühellek kézzel írni, végre nem kell majd...
Gimiben nem engedték hogy laptoppal írjunk.
5/8 anonim válasza:
Mi is így indultunk. Vettünk Csili vili laptopokat, mint az amerikai filmekben, hogy majd azzal fogunk jegyzetelni, mert az milyen egyetemistás. Az első óra első 10 percében használtuk. Nem tudom, hogy te milyen szakra mész, de ha valamilyen reál szak akkor nektek is ilyen lesz:képlet, ábra kélpet magyarázó szöveg. Papíron ez fél perc, gépen meg 4. Ahol gépeket kell használni ott lesznek gépek
6/8 A kérdező kommentje:
Humán szak, de a kérdésre válaszoljatok légyszíves.
2015. júl. 14. 12:18
8/8 anonim válasza:
SSD legyen benne. Ha csak tanulásra kell, akkor bármilyen alacsonykategóriás szart is vehetsz. Rá raksz egy linuxot, netezésre, meg tanulásra tökély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!