Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » VGA tuning, MSI profil beállít...

VGA tuning, MSI profil beállítások?

Figyelt kérdés

Beállítottam az MSI-ben 3 profilt.

1. 1,170V (GPU) / 1.500V (VRAM) / 850 MHz (GPU) / 1425 MHz (VRAM) / Auto Fan Controll

2. 1,175V / 1.500V / 950 MHz / 1425 MHz / Auto Fan Controll

3. 1,175V / 1.500V / 1050 MHz / 1475 MHz / 80% Fan speed

Na most:

1. Kérdés

Mennyit számít ez a fesz. csökkentés -100 MHz-nél, vagy még vehetek lejjebb, akkor is hűvösebb lesz a kártya?

2. Kérdés

Beállítottam MSI-be 2D profilnak a 1.-est 3D profilnak a 3-ast.

De a francért se akar közöttük váltani, pl.: alap kép megjelenítésnél/szövegeknél 300 MHz, ezt elfogadom, de pl youtube videó-nál meg felugrik 950 MHz-re (az alapra) nem pedig a beállított 850 MHz-re.

3. Kérdés

Miért van az, hogy be van ugye állítva minden.

Mégis mikor becsukom, majd újból megnyitom az MSI-t (látni akartam elmentette-e) egyből a 3-as profil lép életbe és elkezd süvíteni mellettem a VGA, pedig nem is csinálok semmit se, most mi a fene?

Valaki hozzáértő tudna segíteni, vagy elmagyarázni hogyan is működik akkor az MSI?

Amúgy a kérdéses VGA egy Sapphire HD7970.

A tuningot jól bírja.

Itt egy korábbi kérdés róla (már ha érdekel):

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__6..

A válaszokat/bármi nemű segítségnyújtást előre is köszönöm!

2015. júl. 13. 13:55
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!