Miért nincs internet kapcsolat?
Figyelt kérdés
vettem egy másik routert, nem működött vele a net.próbáltam újraindítani, reseteltem, semmi eredmény maga a router működött, de internet nem volt rajt...
ezután sorbakötöttem a régi routerrel és világított az internet működést jelző led ezután szétkapcsoltam a két routert és működött :)
a baj ezután jött a régi router meghalt vagyis pont úgy működik mint előtte a másik /nincs net rajt csak ha sorba vannak kötve/
valakinek ötlete?
2015. júl. 12. 15:19
1/7 zsotika17 válasza:
Az új routert lehet, hogy összekell kapcsolni a kiszolgállóval és azért nem megy csak ha összevan kapcsolva a régivel ...
2/7 A kérdező kommentje:
az a baj hogy pont fordítva van...
amelyik elsőre nm működött "egyedül" az most igen...
az eredeti pedig most nm csak ha sorba van kötve...
2015. júl. 12. 15:31
3/7 anonim válasza:
A csatlakozási adatok (kapcsolat típusa, felhasználónév, jelszó) rosszul vannak (egyáltalán nincsenek?) bekonfigurálva az új routerben.
4/7 A kérdező kommentje:
nem kel jelszó
2015. júl. 12. 18:44
5/7 anonim válasza:
Azért nem kellett eddig beírnod, mert be volt írva a routerbe és el volt mentve.
De még nem írtad meg, milyen interneted van.
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget...közben megoldás született...annyi hogy kellett várni a router csere után kicsit több időt /közben a modemet is ki kellett kapcsolni/
2015. júl. 14. 12:32
7/7 anonim válasza:
Ja, bocs... modemről nem volt szó eddig. Ha azt is megemlíted, esetleg könnyebben kaptál volna segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!