Ha az egér kap áramot, attól a táp lehet rossz?
Néhány napja a gépem, pattant/pukkant egyet majd később nem lehetett elindítani. Pukkanáskor/pattanáskor éppen leállítottam, ami sikerült is neki, de az elindulás már nem. Nem reagál semmire. A táp egy Chieftec CTG 55W 80P.
Gondoltam meghalt a táp, de ha bedugom az egeret, akkor az kapja az áramot az alaplapról.
R9 270X VAPOR-X
i5 4440
b85m pro4 Asrock alaplap
4GB Kingmax 1600 Mhz DDR3 CL9
Mi lehet vele a gond?
A táp elfüstölt. Ennyi.
Átfolyó áram van még a gépedben, de annyi közel sincs, hogy működtessen akár csak egy 65 wattos processzort. Az egér minimális áramot igényel, így az az 1-2 watt, ami a világításhoz kell, azt látod te.
Egyedüli megoldás a táp csere.
markas jo de a marka semmit nem jelent
regen nagyon jo szeria volt (de akkor is belepokategorias...) de amint latszik a gyakorlatban is meglatszik hogy sporolasra alt at a chieftec
ellenben ettol még gari van ra ki cserelteted es ennyi
illetve az elektromos halozatotokkal is lehet problema pl.
erdemes lehet egy tulfeszultsegvedos elosztot hasznalni legalabb (mert ez a legolcsobb) vagy megnezetnetek a halozatotok rendbe van e
fokent a foldeles
olyanra sem tertem ki hogy a tap is telemehet kosszal (1ev alatt is-
tulmelegedhet, fokent gephaz miatt (foleg ha eleve melegebb van helysegben) ha nem alsotapos
tuningra ugye nem a legalkalmasabb szinten ez
...
Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!