Erdeklodni szeretnek hogy egy mostani jatekokat max beallitasokon, full hd ban elvivo AMD gepet menyibe kerul osze epiteni, es milyen konfig lenne megfelelo?
Nincs ilyen gép.
A programokat úgy írják hogy bármiféle gépen akadnak (l. a legutóbbi Batman PC-s átiratát), vagy csak egy bizonyos gyártó alkatrészein fusson, a rivális termékén ne.
Hát hogyne, arról véletlenül sincs szó, hogy egy időben akarják kiadni minden platformra, emiatt különböző csapatokkal csináltatják őket, és bizony előfordul, hogy az egyik brigádnak kellett volna még teszem azt fél év, de üzletileg nem éri meg eltolni a megjelenést(néhány játék megteheti, egy gta mindegy mikor melyik platformra jelenik meg, de pl az említett batman játék nem fogja magát hypeolni).
Nem írtál keretet, úgyhogy feltételeztem, hogy a minőség fontosabb az árnál, de azért igyekeztem nem a legdrágább cuccokat kiválasztani.
Asus m5a97 evo r2 - 27 916
FX8350 - 50 221
Kingston 2x4GB 1600 - 17 831
Asus GTX970 Black - 116 643
WD 1TB Black - 22 976
FSP 500W Aurum S - 26 319
Középkategóriás cpu hűtő - ~10k
Ház meg amilyet gondolsz.
261 906Ft (+hűtő) összesen, de ezt lehet lejjebb tolni, ha megvagy AA nélkül, akkor a legtöbb játéknak teljesen elég egy 280x is 970 helyett(ezzel spórolnál ~30k t), tápból is le lehet faragni 5-6k t anélkül, hogy szart kapnál, illetve fx6300 is elég a legtöbb esetben(húzva meg eddig mindenhová), ez 50 helyett 32 körül van - megjegyzés, én inkább 6300 at vennék, ha már 50 et költesz cpu ra, és csak játszani kell a gép, akkor i5 jobb választás.
Valós körülmények között nem vennél észre különbséget 1600 és 2133 as ramok között(plusz ezeket jóval kevesebb cpu\alaplap támogatja, 1600 elég - a különbözet nem véletlen ilyen alacsony). 215k ból cserélnem a cpu t, illetve a gpu t azokra amiket írtam, akkor többé-kevésbé bele is férsz a keretbe(már ha ház, illetve perifériák nem kellenek), de mint írtam a tápon is tudsz spórolni egy keveset.
Viszont azt egyik géptől sem lehet elvárni, hogy 4-5 évig elég legyen minden játéknak kompromisszumok nélkül, akkor sem, ha mindenből a legerősebbet veszed, túlságosan gyorsan fejlődik ahhoz az ipar, hogy ennyire előre lehessen vásárolni.
Összesen: 173 433 Ft + áfa 220,260 Ft
pcx.hu
a legtöbb játékot ultra beállításokon viszi
sajnos jelenleg a felső kategóriában nincs normális AMD processzor
időközben kell majd venned még 8gb ramot,de szerintem 2x4 gb ddr3 kit gb 7-8 ezet ft lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!