Headset bonyodalmak, ki tud segíteni?
Kinéztem magamnak egy headsetet, a Genius HS-G850-et.
Mi a véleményetek róla?
19,000-ért megéri? (legalábbis a helyi számtech boltba ennyi, a hangtechnikaiba meg be se merek menni, egy 9e-es hangfalat láttam nálunk 2x annyiért, kösz nem)
Igazából egy Razer Krakent szeretnék, csak hát nem igazán telik rá, és Lilában meg nem szeretnék olyat venni tekintettel a nememre meg nem csak itthon használnám, játék, zene, film, utazás közben bármire.
Bár ha tud valaki valahonnét jó árban Razer Krakent akkor szívesen meghallgatom.
(Az összes Razer Kraken 7.1-es?)
A válaszokat előre is köszönöm!
Headset minek házon kívülre?
Inkább vennék a helyedben valami normálisabb fejhallgatót, és egy asztali mikrofont.
Pl.: Superlux HD668B + Trust Starzz
kulon mikrofon nem kell.
Az meg mar nem mindegy hogy hazon kivul is hasznalnam?
Normális asztali mikrofon jobban szól, mint ezek a rápakolt verziók, ráadásul tovább is bírják.
Mikrofonos fejhallgatóval meg elég érdekesen néznél ki az utcán.
Oké oké, nyugalom.
Megtaláltam a régi mikrofonos kamerám, az jó lesz arra hogy beszélgessek haverommal.
Akkor fogjuk fel úgy a kérdést, hogy MAXIMUM 20,000-ért 7.1-es fejhallgatót tudtok-e ajánlani.
Vagy az linkelt Razer az 7.1-es?
Hangkártya?
Semmilyen, az alaplapi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!