Létezik az, hogy egy laptop ennyire leépül?
Spec: Lenovo G580
Intel Pentium B960 2.2 Mhz
6GB 1600 Mhz RAM
NVIDIA GeForce GT 630M
Amikor megvettem 2 évvel ezelőtt, akkor még a játékokat is elég szépen vitte most meg már az 1080p-s youtube videók is megizzasztják.
Azzal tisztában vagyok, hogy a játékok eszméletlenül sokat fejlődtek, szóval az, hogy a játékok már egyáltalán nem mennek nem csoda...
De a Youtube-ra nincs magyarázat. vagy mégis? Lehet ez ellen védekezni?
U.i.: van egy kisebb melegedési probléma, nem tudom, hogy ez befolyásolja-e a teljesítményt.
Válaszokat előre köszönöm!
#2 particio kell a rendszernek 60GB legalabb, tepepithetsz ra programokat de jatekokokat masikra erdemes, es az adataid is zene film stb
A melegedési probléma befolyásolhatja a teljesítményt, mielőbb meg kellene oldani.
Nekem 4 éves a laptopom, i350m (2.27 GHz), 4GB RAM, HD5470 videókártya, rendszeresen takarítva és karbantartva. Igazából nem tudom elmondani mit csinálok karbantartás címszó alatt, évente kitakarítom a portól, időnként törlöm az ideiglenes fájlokat és nem telepítek minden hülyeséget, ennyi az egész. 4 éves a rendszer (Windows 7) és még mindig közel tökéletes állapotban van. Youtube 1080p felbontást meg sem érzi a gép. Játszani viszont nem játszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!