Ehhez a konfighoz jó az alábbi monitor?
Processzor: i7-4790
Processzorhűtő: Deepcool gammaxx 300
Alaplap: Asrock h97m pro4
Videókártya: ASUS GeForce GTX 980 OC 4GB GDDR5 256bit PCI-E (STRIX-GTX980-DC2OC-4GD5)
SSD-Meghajtó: Kingston 2.5" HyperX Fury 240GB SHFS37A/240G
Merevlemez: WD blue ezex 1TB
Gépház: Raidmax Cobra (zöld színű)
Tápegység: Fsp raider 550
Ram: 8GB DDR3 1600mhz
LG 29UM55-P
azt olvastam a kartyadrol hogy meg ha csak full HD -s is a monitorod akkor is nezheted a 4K-s filmet vagy barmit mert van benne valami "Super Resolution" ami ezt megengedi.
ez a monitor szerintem megfelel :)
az a monitor mart nagyon draga :/ De ha van penzed...
a VGA-d 4K felbontású (3840 x 2160) vagyis az amit most kuldtel pont jo hozza mert az elso az egy kicsit gyengebb de az is megteszi
ha akarod tudni akkor elarulok valamit :)
Egy 8GB DDR3 CL11 es rammal (2150MHz ha jol emlekszem)
egy Intel i5 4460 as procival siman ultra grafin menne akarmi majdnem :D
Bealitanad az integralt grafok 2GB ra es meg maradna 6GB ramod ami eleg minden mostani jatekra is es sporolnal vele :) de erdemes egy rendes grafikus kartya az biztos :) nem erdemes terhelni a procikat :D De ha jo a geped akkor az jo de dragabb monitor venni mint a gép :D :D :D A gép jó a monitort meg szerintem az az utolsó (ha van rá money money money, its a fany :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!