1/3 anonim válasza:
Szia! Neked nem egy B85-ös alaplapod van véletlenül? Vagy ennek valamilyen fajtája, pl B85 PRO4; B85M; B85M PRO4;?
Mert én most ilyen gondokkal küzdök
2/3 A kérdező kommentje:
Nem nekem nincs igazi problémám az alaplapommal csak vettem elég olcsón ramot és félek hogy kárt okozna a gépembe ha defektes a ram.
2015. júl. 9. 23:04
3/3 anonim válasza:
Villamosan persze, hogy kárt tud okozni.
Nagyobb áramfelvétel, vagy ami még rosszabb: vezetékek közötti impedancia csatolás jön létre!
Szoftveresen: hát a legrosszabb ami történhet, az adataid korruptálódnak a vinyódon. véglegesen. Már ha a sok kékhalál és misztikus segfaultok közepedte még bírod egyáltalán használni a gépedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!