Sennheiser fejhallgató játékra?
Most van egy Razer Tiamat 2.2-m, de elegem van belőle, visszaküldöm garanciába MEGINT. Recseg, a jobb oldala hangosabb, minden baja van, a mikrofon lötyög.
A Sennheiserrel eddig jó tapasztalatom van(egy fülhallgatóm van telefonhoz), és az gyönyörűen szól. Az lenne a kérdésem, hogy ha veszek mondjuk egy HD 558-at, akkor az mennyire lenne jó játékra? Zenére biztos nagyon jó, de a térhangzása nem tudom milyen lehet. Vannak nekik is rendes gamer headsetjeik, de a 60+ ezret sokallom, ez a 40 is a felső határ.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nem védem a Razert, tény, hogy lassan divatmárka, eddig még senkinek se ajánlottam, de:
Recseg?
Érzékenysége 109 dB. -->
--> Gondolom hangosan hallgatsz zenét rajta azért recseg..
Nem zenehallgatásra lett kitalálva a fejhallgató, hanem játékra.
+ Egy egy minőségi fejes (nem az összes, van olyan ami nagyobbal) ~90dB-es érzékenységgel rendelkezik, (ugye 120dB a nagyon nagy felső határ a fül számára), ezáltal simán ráköthető erősítőre, hogy még jobb/hangosabb hangot hozhassunk ki belőle torzítás nélkül.
Nekem most, egy 8-9 ezres Ozone Rage ST-m van... ez is recseg, ha hangosan hallgatom a zenét... talán ennek is 109-110dB-es az érzékenysége.
Én ezt valószínűleg egy
Audio-Technica ATH-M50X -re fogom majd valamikor lecserélni. Már alig várom... :D
Jobb oldala hangosabb: Lehet azért, mert a windowsba, vagy a driverjébe (ha kapsz hozzá, nem tudom, hogy van-e) át van állítva...
Mi az, hogy az iPon nem vette vissza?
Tisztán hallani, hogy a jobboldali hangosabb és nem a bal füled sz.r? :D
És azt, hogy recseg?
Fogyasztóvédelemhez fordulj akkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!