Megéri ez az XFX?
Figyelt kérdés
R9 280x-et vennék, csak egész héten kerestem minden márkát, mindenhol azt mondták, hogy elfogyott kivéve az XFX. Na mármost az XFX-ből kettő van 6-7 ezer forint különbséggel.
Van a sima, és van a black edition. A sima kb. 79e ft, a black kb. 86e ft. Megéri a black edition?
sima: [link]
Black: [link]
Simának alap 850mhz-e van, Black-nek alapból 1080mhz. SZerintem ez elég sok, bár 80k a max keretem, de ha nagyon-nagyon megérős, megvenném a black edition-t.
2015. júl. 8. 15:39
1/3 anonim válasza:
Felesleges a black mert tuningolni te is megtudod. És plusz 7k nem ér a black
2/3 A kérdező kommentje:
lehet tuningolni, de csak 1000mhz-ig. de jó akkor a simát veszem.
2015. júl. 8. 16:04
3/3 anonim válasza:
Képes lennél 86E-t kiadni a 280X-ért, mikor annyiért már ASUS R9 290 4gb is van???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!