Meghalt a RAM, vagy a videokártya?
Figyelt kérdés
R9 270X VAPOR-X kártyámat visszaküldték a pcx-től mert nem találtak hibát, de ugyanúgy produkálta magát. Levettem a gépház oldalát, és készenlétbe raktam. (ilyenkor csak egy LED villog a gépház elején, és minden más készenlétbe megy, de nem hibernálás) Készenlétbe rakás közben a gépben egy pattanó hangot hallok, és megállt az előlapi ventilátor egy pillanatra és kialudtak a led-ek a gépház elejében egy pillanatra. Ebéd után hoznám vissza, a gép nem kapcsol, nem csinál semmit, az előlapi LED sem ég. Szétszedtemm minden kábel a helyén. Előlapot is megnéztem, nem-e kontaktos valamilyen kábel, hogy nem zárja rövidre az áramkört. Bánatomban benyomtam a RESET gombot, és azonnal magához tért. De se kép se hang. Csak járt a gép kép nélkül időnként újraindult. Kiszedtem az egyik RAM-ot, azonnal Windows indítása meg ilyenek. Meg halt volna a ram? Ha magába rakom be, akkor semmit sem csinál a gép. Pedig az egész csak 1 éves. Ja és miután láttam hogy a gép nem indul el kivettem a videokártyát, az sem segített majd a RAM-ot.2015. júl. 8. 14:44
1/1 Közveszélyes Kontár válasza:
ha a vga val megy a gep miert halt voln meg?
forrosodik m'eg? elojonek azok a hibak vga val most is?
mint elozo kerdeshez irtam ram halalnak "orulni" kell mert jobb mintha mas nyifana ki, gari vagy ha lesz penz veszel ujat (ha nem garis)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!