Tudtok mondani 250. 000 forintig Gamer PC konfigurációt?
írd be a gyik keresőjébe hogy gamer pc 250k és kidob egy csomó találatot.
Ne vedd sértésnek, de napi 3-4 ilyen után, már fárasztó ugyanazokat leírni.
ASROCK B85 Pro4 ~ 21e
i5 4690 ~ 65e
hyperx 8gb 1600hmz ~ 19e
gtx 970 ~ 115e
toshiba 1tb ~ 14e
fsp hexa+ 500w ~ 16e
DEEPCOOL Tesseract BF ~ 10e
Összesen: 260e
Igaz kicsit túlléptem a keretet, de nekem ilyenem van és tökéletesen üzemel.
Olcsóbb, de kevésbé fejleszthető:
Drágább, jobban fejleszthető:
Mindkét konfigba tennék egy 12cm-es házventilátort, ugyanis igaz, hogy a házban van egy gyárilag hátul, de érdemes elölre is tenni egyet, hogy fújja be a hideget a házba és hűtse ezzel együtt a merevlemezeket, hogy hosszabb élettartamúak legyenek.
Mitől fejleszthetőbb jobban a mésodik? A nagyobb táptól? A CTG is szinte minden 1 gpu-s kártyához elég intel procival.
Amit még nem értek, hogy az első konfigba egy jó VGA-t írsz gyárilag jelentősen meghúzva, másodikba meg egy drágább lassabb asust. Miért?
Szerintem Trevor első konfigja, ezekből valamelyik házzal:
Modecom Tres
Raijintek Arcadia
Deepcool Tesseract BF
Modecom Haka
Mars Gaming MC3
Sharkoon VS4
Xigmatek Mach
Aerocool GT Advance
Asrock B85M bulk alaplappal. Házon kis spórolásból ha kijön akkor egy i5-4590 vagy egy deepcool gammaxx 300 procihűtő 5E.
"Halkabb és jobb". Ezt honnan veszed?
"Gyári tuning nem ügy." 1253mhz vs 1317mhz
Nem sok a különbség, de ez gyári húzás nem programmal buherált. Plusz ha az asust húzod húzhatod az evga-t is. Gondolom azért magasabb az órajele, mert jobban sikerült chip van rá válogatva.
Mi a gond a chieftec osztott ágas tápjával? Ezt fejts ki nekem mert nem értem, hogy mi azzal a gond.
EVGA-val ez a gond: [link]
Ugyanazt az órajelet érem el, ha eleve BIOS-ból van beállítva, vagy ha én állítom be pl. MSI Afterburner-rel.
A táppal a világon semmi bajom, sőt, nekem már egy éve CTG-500 tápom van, viszont egy erősebb kártyára való cserekor (főleg AMD kártyára gondolok), kevés lehet a CTG-500 az osztott +12V ág miatt. Meg 250K volt a keret, írtam 2 konfigot, egyik eléri a keretet, másik nem.
Ez az ACX hűtő, nem az ACX 2.0, ami ezeken a kártyákon van.
Ha a kártya bios-át módosítod, akkor tudsz te is magasabb órajelet elérni, de mi a garancia arra, hogy stabil? Mert a gyári tuning mindig az.
Továbbra sem értem, miért gond az osztott ág...
Hexa 500W vicc 16 ezerért.
Annyiból XFX Pro 450W-t is kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!