Osynho kérdése:
Multimédiás PC, processzor?
Figyelt kérdés
Multimédiás felhasználásra, netezésre kellene nekem egy asztali gép. Egyszerre két 1080p-s asztal, sok-sok ablakos böngészés, multitask. Ezeket szeretném zökkenőmentesen futtatni.
1150-ben gondolkodom, mivel nem játékra kell a gép. A kérdésem az lenne, hogy Pentium, vagy i3 legyen? Azon belül melyik? A bennük lévő igp-k közötti differencia mennyire jelentős? 10 vs 20 feldolgozó egység, stb. Mi a lényegi különbség a 32XX és a 34XX pentiumok, valamint a 41XX és 43XX i3-ak között? Mennyire bántó a pentiumokat ért butítás, az utasításkészelet és egyéb okosságok tekintetében?
2015. júl. 7. 14:52
1/2 Trevor. válasza:
i3 jobb erre a célra, ha nem játszol, akkor az IGP erőssége lényegtelen, simán elbír több monitort is.
2/2 anonim válasza:
Szerintem egy G3258 vagy i3-4170 lenne jó.
Bár én a helyedbe inkább egy APU-t vennék és abban erős az IGP is, simán elbír két 1080p-s monitort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!