Mennyire rossz ez a hőmérséklet?
Játék nélkül:
alaplap:38°
proci:45°(a magok 42-53 között ugrálnak)
vga:39°
hdd:36°
Játék közbe:
alaplap:51°
proci:60-65°
vga:77-18°
hdd:48°
alaplaom:ASrock h81m-vg4
proci:i3-4160
vga:asus r7 250x 1gb
hdd:WD blue 1tb
Ez menniyre rossz érték? :/
Az 50fokos alaplaptól és hdd,tól félek már :(.
Házban bőven van hely,van benne 1gyári proci venti, a táp ventije(chieftech smart 450w), a vga ventije és külön egy sima 12cm-es hűtő.
Most nálam 30-32°van kint és nyitva az ablak.
Ok.
Akkor maradhjon a hamburg 530w?
És akkor csak házat veszek.
A beépített ventik, hogy működnek?
Ugye nem kell mind az 5-t bedugni alaplapba?
mert akkor nem fog menni :/.
deepcool kendomen-ről beszélek.
ha nem dugod be akkor ki kell veni oket (amit nem tudsz) hogy ne akadajozak a legaramlast
tapegysegre kozveztlen is ralehet molex atalakitoval dugni a ventiket de ekkor allando forulaton menek
tehat ha allitani akarod kell egy fordulatszam szabalyzo is ami anyira nem olcso...
ezert nem jo alaplapon sporolni pedig sokan erre biztasak a vasarlokat, amit meglehet erteni hogy valahol sporolni kell, de ha veszel atalakitokat ga nincs az se olcso
fordulatszam szabalyzonak meg kel hely, ha a hazon elolapon berakhato az jo, ebbe tapbol bedugod aramelstasat es ebbe sok ventit bedughatsz es mind kezi,eg csavargathatod
de ha alaplap arara szanak ezt a pluszt akkor sokal jobban jonenek ki hisz nem csak azert jobb a dragabb lap mert tobb a venti csatija...
- 1 x Chassis Fan Connector (4-pin)
- 1 x Power Fan Connector (3-pin)
2 ventit tudsz az alaplaprs dugni, az is jobb mint az 1 ami altalaban az olcsokon van
3 ventit meg... kikell talalni:D akar tartalekba is eltehetok,
Hát a házban van venti szabályzó beépítve, úgy nem jó?
Szóval akkor godolom venni kell új alaplapot, igaz?
De amúgy ha 5venti alap a házban akkor csak adnak átalakítót vagy akármit amivel működik az 5 venti, nem?
Ezt írják az alaplapról:
- 2 x CPU Fan Connectors (1 x 4-pin, 1 x 3-pin)
- 3 x Chassis Fan Connectors (1 x 4-pin, 2 x 3-pin)
és:
- CPU/Chassis temperature sensing
- CPU/Chassis/Power Fan Tachometer
- CPU/Chassis Quiet Fan (Auto adjust chassis fan speed by CPU temperature)
- CPU/Chassis Fan multi-speed control
Szóval ezek szerint csak 4ventit tudok majd használni az 5ből?
Mivel csak 5 csatija van és a cpu-nak is kell egy majd.
De van beépített szabályzó, mint a mosani asrock lapomba is.
ja hogy a deepcoolba ventiszabalyzo is van?
akkor azt ne vedd meg mert tul jo:D !
hat ha olyan van bene amiket kapni akkor igen rakotod a ventiszabalyzot tapra es a ventiket a szabalyzora, es akkor nem kellenek alaplapiak, vagyis oda azt kotod amit akarsz meg amenyi fer
uj alaplap nem feltetlen szukseges ha mar ez megvan, es ha a gephazban van az emlitett szabalyzo
mindjart megprobalom megnezni gyartoinoldalt de nem toltot be marnparszor ezert nem isnprobalkoztam csak kepen latam google n es hat tovabb nem is neztem mert megilyedtem tole nagyon:D
komoly gephaz
ha veletlen uj alaplapot akarsz majd venni akkor H97 vagy Z97 legyen inkabb
de majd szerintem amikor uj platform jon ki amire megeri cserelni arra valtsd le (cpu val netan ramal egyut ddr4)
a gephaz akar orokre is megmaradhat barmilyen uj konfighoz, a tap is minimum! 10evig is kikel hogy huzza egy ilyen hazban amiben ugye valodi suru porszuro van a tapnal
Igen nagyon jó gépház :D.
És akkor jó, hogy nem kell új alaplap, mert akkor ár biztos lett volna, hogy nem lesz új vga-m.
Láttam vidit és azt mondják, hogy a felső kettő(lehet a többi is, de erre pontosan azt mondta)molex-xel megy.
Nem értek hozá, de remélem a gépház ventik mennke rendesen :).
csak mert elvileg nagyon jól elvannak rendezve a ventik meg mindenhol porszűrő és jó a légáramlás vagy mi :D.
ja,
hdd nek eben nem lesz melege:) nagyon tetszetos hogy 2 nagy venti fuj elorol be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!