Lehetséges hogy az IGP megy a dVGA helyett?
Figyelt kérdés
Gépben van intel hd 4600 igp meg egy gtx750 dvga. Nem tudom hova van bedugva a monitor, de lehetséges, hogy pl. fenn a dVGA driver is ha megnézem windowsban és mégis az IGP-ről megy a játék? Csak mert kevésnek érzem a teljesítményt.2015. júl. 5. 22:23
1/9 anonim válasza:
Mi az hogy nem tudod hova van bedugva?
Hát nézd meg talán...
(ha be van betonozva a falba a gép,akkor nem szóltam)
2/9 A kérdező kommentje:
Nem értek hozzá de lehet hogy a VGAba, mivel alul van nem sokkal a táp fölött, a hangszóró vezeték alatt bedugva.
2015. júl. 5. 22:30
4/9 A kérdező kommentje:
Megnéztem az alaplapom hátulját a gyártó honlapján és nem oda van bedugva.
Akkor a VGA-ba van bedugva, ilyenkor lehetséges, hogy az IGP menjen?
2015. júl. 5. 22:54
5/9 anonim válasza:
Akkor a VGA-ba van dugva,tehát csak arról mehet.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Az IGP-t ilyenkor nem kell letiltani valahol, nem kavar be sehol?
2015. júl. 5. 23:01
7/9 Közveszélyes Kontár válasza:
konkretizalnod kene sokmindent
ha az alaplap kepes ra akor igen igp t hasznalja energiatakarekosagbol de jateknal auton at kell valtania dvga ra
alaplapi chipset driver fent van?
ugye vanak gpu figyelok pl Afterburner ezzel latnad hogy 750 gpu dolgozik e jateka alatt
8/9 Közveszélyes Kontár válasza:
#6 UEFI BIOS ban le tudod tiltani igp t
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek megpróbálom letiltani.
2015. júl. 5. 23:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!