Mi lehet a problema, miert csinalja azt amit? Vettem egy uj gepet, eleinte franko volt minden, mig nem kezdett el pislakolni a monitor.
Remeltem, hogy csak monitor hiba igy kicsereltem, de nem. Elinditok egy jatekot, majd megakad a kep es villog a monitor, majd egy idovel ujra, s ujra, majd ujra indul a gep. Teljesen jatszhatatlan, de a 4k HD videokat remekul viszi! 3D grafikai teljesitmeny 6.7, de a Windows Aero teljesitmenye csak 1. 0 az Elmeny indexbe!?
AMD A8 6600K Quad Core Processor / CPU running at Up to 4.6 Ghz – Professionally Overclocked
8GB DDR3 RAM, overclocked up to 1866 MHz
LATEST AMD RADEON HD8570D Graphics!, Overclocked up to 1.2 GHz
1TB Hard Drive
Asrock FM2A58M-VG3+ R2.0, AMD A58, FM2+, Micro ATX Motherboard
High Quality Vantage RED Desktop PC Gaming Case with 3 x 120mm RED LED Cooling Fans.
SD Memory Card Reader Built Into Top of Case
Gigabit Ethernet 10/100/1000 Mbps LAN
4 X High Speed USB 2.0 Ports on Back Plus Further 2 On Top
2 X ULTRA High Speed USB 3.0 Ports
8 Channel HD Audio
1 X PCI Express X16 Slot
1 X PCI Express X1 Slot
2 X PS/2 Port (For Keyboard / Mouse)
1 X HDMI Port (With Audio)
1 X VGA Port
"de a Windows Aero teljesitmenye csak 1. 0 az Elmeny indexbe!"
Ez ami nagyon a driver gondra utal, ha nem driver, akkor viszont hardver lesz.
Neked lehet, hogy szar, de en kidolgoztam erte a belemet ! Igen a gyarto oldalarol es a legujabbakat!
Elinte semmi problema nem volt, tokeletesen futottak a jatekok max grafikan 120+ fpsel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!