Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ilyen melegekben érdemes...

Ilyen melegekben érdemes levenni a gépház oldalát?

Figyelt kérdés
Erős vasat igénylő játékokkal játszom és pörögnek is a ventik rendesen bent.. (azt hiszem a processzoré)

2015. júl. 5. 20:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hardver fűggő, ha nem képes ellátni a venti az optimális hűtést rálehet segíteni hogy kicsit jobb legyen a szellőzés.
2015. júl. 5. 21:00
 2/10 Trevor. ***** válasza:
74%
Segíthet, bár a por is jobban bemegy.
2015. júl. 5. 21:13
 3/10 A kérdező kommentje:
jól hűti, csak engem zavar hogy hangosabb a hűtés játék közben (proci) mint a hangszóróm..:D
2015. júl. 5. 21:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
kettes kifutópálya szabad, játszhatsz, és a géped felszállhat. :-D
2015. júl. 5. 21:27
 5/10 A kérdező kommentje:
jólvan :D
2015. júl. 5. 22:03
 6/10 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%
hat ha hangos nem sokat segitene a halksaghoz a levet, de proba a nyitja mindenek...
2015. júl. 5. 22:07
 7/10 Trevor. ***** válasza:
100%

Nekem amikor a Pentium4 hűtőjének a fele letört, akkor felpörögtt maxra a venti és a hangja egy felszálló helikopterrel vetekedett :D

Éppen Battlefield 1942-vel játszottam, azt hittem a játékban száll fel a heli XD

2015. júl. 5. 22:17
 8/10 A kérdező kommentje:
az szép :D
2015. júl. 5. 22:47
 9/10 anonim ***** válasza:
58%
Ha leveszed az oldalát, attól nem biztos, hogy jobb lesz a hűtése, mert nem lesz meg a gépben a kereszthuzat, és akkor rosszabb lehet a helyzet, mint amikor rajta van az oldala, de csak akkor ha a gépben rendesen meg van oldva a levegő áramlása.
2015. júl. 8. 09:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Legjobb kombó ha leveszed az oldalát és kintről odateszel egy ventilátort( rendes ventilátort) és azzal fújatod az egész gépet oldalról, vagyis szinte mindent ér a levegő. Porosodik de néha kitisztithatod a ventilátor lapátokat és kb meg is van oldva a por kérdés.
2017. nov. 26. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!