Miért olyan drágák a DDR1-s Ramok?
Figyelt kérdés
A neten nézegettem és feltűnt h DDR1-s ramok 10FT-től felfele vannak
a DDR2 és DDR3 ramok meg olcsóbbak mikor tudtommal a DDR1 a régebbi tipus.
2010. márc. 3. 17:19
1/6 anonim válasza:
Évek óta kifutó széria, már nincs gyártásban, csak raktárról árulják és nem akarják beszerzési ár alatt eladni, illetve emiatt az ára követi az inflációt. Az AGP-s videókártyákkal is ugyan ez van, ha megfigyeled. Ezért kapni még vadonatúj 5 generációval ezelőttieket is.
2/6 A kérdező kommentje:
még jó, hogy én DDR2 párti vagyok... csak ne legyen a DDR2-s árukkal is az mint a DDR1-el
2010. márc. 3. 18:03
3/6 anonim válasza:
De az lesz, így volt ez az SD DDR váltáskor is. Ahogy a DDR3 lesz az elterjedtebb a DDR2 lesz a drágább.
4/6 anonim válasza:
A DDR2 már most is egy árban van a DDR3-mal.
5/6 A kérdező kommentje:
hát szívás lesz a vége azt érzem :S
Köszönöm a válaszokat!
2010. márc. 3. 21:03
6/6 anonim válasza:
Sajnos ez van, ha megveszel valamit a géphez, már meg is szívtad, a kérdés csak az, hogy mennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!