Laptop választás!?
Úgy gondoltam beruházok egy nem túl komoly laptop vagy notebookra amin azért alap játékok szépen elfutnak.Találtam 2 egészen szép darabot : [link] ,
ezek közül nem tudok választani . Szempontok : játékot futtatás , garancia , akkumulátor
(ha találtok jobbat 125 ért linkeljetek)
Ennyiért nem kapsz játékra való laptopot, a minőségük miatt egyik sem jó, ezt vegyed:
Az az AMD procis Lenovo nem olyan jó, garancia szempontjából szinte 0, és hiába szép papíron, hogy quad core, meg magas órajel, de a való életben lassú (lassabb, mint egy 1,7-es i3)
Ezek az alap AMD VGA-k, illetve a geforce 820m nagyon gyengék, nem erősebbek egy integrált kártyánál.
Én azt tanácsolom, hogy vagy vegyél egy Toshiba vagy Dell gépet, 3 év normális garanciával, i3 procival, integrált VGA-val(valamennyire ezen is el lehet játszani)
Vagy vegyél egy ilyen Acert, tűrhető 2 év garancia van rá, és nagyon jó a VGA (a 840m ég és föld a 820m-hez képest), illetve az akkuja is legjobb a mezőnyben, nagyon nagy.
Az az AMD procis Lenovo nem olyan jó, garancia szempontjából szinte 0, és hiába szép papíron, hogy quad core, meg magas órajel, de a való életben lassú (lassabb, mint egy 1,7-es i3)
Ezek az alap AMD VGA-k, illetve a geforce 820m nagyon gyengék, nem erősebbek egy integrált kártyánál.
Én azt tanácsolom, hogy vagy vegyél egy Toshiba vagy Dell gépet, 3 év normális garanciával, i3 procival, integrált VGA-val(valamennyire ezen is el lehet játszani)
Vagy vegyél egy ilyen Acert, tűrhető 2 év garancia van rá, és nagyon jó a VGA (a 840m ég és föld a 820m-hez képest), illetve az akkuja is legjobb a mezőnyben, nagyon nagy.
Újra lehet húzni, persze.
Azért linkeltem ilyet, mert te is olyat linkeltél, amiben nincs Win.
Igazából tök mindegy, hogy van-e rajta linux, vagy nem, mert ha linuxxal szeretnéd használni, akkor is újra kellene rakni, mert elég kókány módon telepítik ezeket, éppen csak, hogy legyen rajta valami.
Ha megveszik ezt a gépet, az az első, hogy ledúrják :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!